Hyppää sisältöön

Myllymäki toisena, Lindell top-tenissä

Oliver Lindellin menestyminen Itävallassa toisi hyvää boostia myös Vierumäen CT-kisaan

Erik Myllymäki on kahden päivän jälkeen upeasti toisena Ecco Tourin kisassa. Oliver Lindellillä jakaa yhdeksättä sijaa.

Erik Myllymäki ja Oliver Lindell pelaavat vahvaa turnausta Tanskassa. Molemmat pelasivat tänään kierroksen ilman bogia.

Kahden päivän jälkeen Myllymäki on kisassa toisena ja Lindell jaetulla yhdeksännellä sijalla. 

Olosuhteet olivat tänään otolliset tuloksen tekoon, sillä kierroksen aikana ei satanut vettä, keli oli tyyni ja lämpöä oli kymmenisen astetta.

Nilsonille kolme eaglea

Erik Myllymäki iski korttiin peräti yhdeksän birdietä, mikä tarkoitti 18:aa lisäpistettä. Kisan pelimuoto ei nimittäin ole lyöntipeli, vaan modifioitua pistebogia. Myllymäellä on nyt yhteensä 33 pistettä (15+18).

Huikeasta kierroksestaan huolimatta Myllymäki ei vastannut päivän parhaasta tuloksesta. Häntäkin etevämpi oli kisan kärkeen noussut Ruotsin Åke Nilsson, joka teki peräti kolme eaglea ja kolme birdietä.

Vaikka ruotsalaisen lyöntipelitulos oli sama kuin Myllymäellä, hän sai eagle-reikien ansiosta kolme pistettä enemmän kuin Nokia River Golfia edustava Myllymäki. Nilssonin yhteispisteet ovat 34 (13+21).

Viisi suomalaista jatkoon

Team GoGolfin Lindell keräsi tänään 67 lyönnin kierroksellaan 13 pistettä ja väijyy 11 pisteen päässä kärjestä (12+13).

Kierroksen alussa Lindell jätti lähestymisensä liian kauaksi reiästä, mutta kun lyönnit alkoivat löytää lähemmäksi lippua, birkkujakin alkoi upota. Kympiltä aloittanut Lindell teki rei’ille 15-18 neljä perättäistä birdietä.

Suomalaista jatkoon eli 30 joukkoon ylsivät myös Miro Veijalainen (19:s) ja Antti Ahokas (19:s) ja Niclas Hellberg 18 (29:s).

Etsi luettavaa