Hyppää sisältöön

Myllymäki murskasi Kullon kenttäennätyksen

Aleksi Myllymäki rikkoi Kullo Golfin kenttäennätyksen torstaina.

Myllymäen veljeksistä Aleksi oli huikeassa vedossa Finnish Openin avauskierroksella. Hän laittoi kenttäennätyksen uusiksi ja johtaa kilpailua.

Nordic Leagueen kuuluvaa Polarputki Finnish Openia pelataan parhaillaan Kullo Golfissa, Porvoossa. Palkintoarvoltaan 40 000 euron kilpailussa edetään suomalaiskomennossa, sillä Nokia River Golfia edustava Aleksi Myllymäki johtaa kilpailua pelattuaan avauskierroksen tulokseen 65 (-7), kun avauskierros on vielä kesken.

Tältä näyttää Aleksi Myllymäen tuloskortti Finnish Openin avauskierroksella.

Tältä näyttää Aleksi Myllymäen tuloskortti Finnish Openin avauskierroksella.

Nuori nokialainen onnistui pelaamaan viiden reiän jakson (14-18) viisi alle parin tehtyään rei’ille 14 ja 18 eaglet. Myllymäen upea tulos huomioidaan Kullon kentän uudeksi ennätykseksi, vaikka pelaajat saivat puhdistaa pallon ennen lyöntiä.

”Tulos lasketaan kenttäennätykseksi. Kisaa pelataan puhdistussäännöllä, mutta ei siis siirtosäännöllä. Sateen takia palloihin jäi hieman mutaa, siksi tälläinen sääntö”, Kullo Golfin toimitusjohtaja Olli-Pekka Nissinen vahvisti GoGolfille.

Vanhaan ennätystä (69) piti hallussaan Toni Karjalainen. Jo ennen kisaa pidettiin selvänä, että ennätys tullaan rikkomaan kisassa.

Kilpailun avauskierros on vielä kesken, joten Myllymäki saattaa vielä menettää ennätyksen tämänkin päivän aikana jollekin toiselle pelaajalle. Lähimpänä tätä on Ruotsin Oliver Pousette, joka on 11 reiän jälkeen tuloksessa neljä alle parin.

Jo maaliin päässeistä suomalaista toiseksi paras on amatöörilupaus Sami Välimäki, joka pelasi tuloksen 67 (-5). Hän jakaa neljättä sijaa. Tuloksessa 66 (-6) on kaksi pelaajaa.

Välimäki edustaa kärkimies Myllymäen tapaan Nokia River Golfia.

Tulospalvelu

 

 

Etsi luettavaa