Hyppää sisältöön

Mitä ihmettä mesikämmen tekee golfmailoilla? Karhu kähvelsi bägin golfautosta – katso hurja video

Nuori karhu oli kiinnostunut golfarin golfmailoista. KUVA: RUUTUKAAPPAUS

Anastuksen kohdetta ei tunnut kontio pelottavan, sillä hän lähti omaisuutensa perään.

Viestipalvelu X:ssä eli entisessä Twitterissä leviää ainutlaatuinen video, joka on kerännyt lyhyessä ajassa kosolti jakoja ja näyttöjä.

Videon suosion ymmärtää, sillä sisältö on kerrassaan hämmentävä. Videolla nuori karhu käy varastamassa pelaajan golfbägin suoraan golfautosta kesken golfkierroksen.

Melkein yhtä erikoista kuin se, että karhu kähveltää kassin, on se, että mailojen omistaja ei tunnu pelkäävän metsien kuningasta. Piiloutumisen sijaan hän lähtee yhden mailan kanssa bäginsä perään, kun karhu raahaa mailoja pusikkoon.

Yksi syy uhkarohkealle ”takaa-ajolle” saattaa olla se, että videon viestipalveluun jakanut Rob Johnston kertoo, että kaveri oli hankkinut uudet välineet täksi kaudeksi.

Karhu tuskin osasi uusia vermeitä arvostaa, ja mailatkin tippuivat bägistä kesken ryöstöretken. Sen sijaan se saattoi olla kiinnostuneempi bägin sisällä kenties olevista eväistä. Bägi lähtikin mesikämmenen matkaan estealueeksi merkittyyn pusikkoon.

Jos video ei näy alla, voit katsoa sen tästä linkistä.

Tapaus sattui kanadalaisella golfkentällä, jossa näkyy silloin tällöin karhuja, kuten monilla muillakin vuorten lähellä sijaitsevilla golfkentillä Kanadassa. Aiemmin karhut eivät ole ryhtyneet varkasille.

”90 prosenttia ajasta ne vain pitävät huolen omista asioistaan”, sanoi videon kuvaaja Karim Lalani paikalliselle lehdelle.

”Yritämme parhaamme, jotta ihmisten ja karhujen välille tulisi kohtaamisia. Kumpikaan ei ole lähdössä täältä mihinkään, joten meidän täytyy pyrkiä kaikkien elämään kaikessa rauhassa yhdessä”, sanoi puolestaan Westwood Pleateau -kenttää edustanut Jeff Peterson.

Golfkenttä sijaitsee Brittiläisessä Kolumbiassa.

Etsi luettavaa