Hyppää sisältöön

Mitä tässä oikein tapahtuu? – Bryson DeChambeau täräytteli hirviödraiveja yksi toisensa perään Augustassa

Bryson DeChambeau on käyttänyt paljon aikaa löytääkseen peliinsä täydellisesti sopivat välineet.

Vijay Singh katsoi huuli pyöreänä Bryson DeChambeaun vauhtiharjoittelua Augusta Nationalin rangella.

Bryson DeChambeau nousi jälleen puheenaiheeksi, kun puolustava US Open -voittaja valmistautui torstaina alkavaan Masters Tournamentiin sangen eriskummallisella tavalla.

PGA Tourin pitkälyöntisin pelaaja takoi nimittäin palloja ilmaan ”hullulla” sykkeellä Augusta Nationalin rangella.

DeChambeaun vauhtiharjoitusta pysähtyi katselemaan Vijay Singh, joka voitti Mastersin vuonna 2000. 58-vuotias peluri on mukana entisen mestarin kutsulla.

”Tiedemiehen” takoessa palloja Singhin ilmehdintä on näkemisen arvoinen. Fidjiläinen naureskelee DeChambeaun touhulle ja pää kääntyy livakasti katsomaan, kuinka kauas Brysonin pommit oikein lentävät.

Brysonin tahdista kertoo jotain se, että selostajan mukaan DeChambeau on lyönyt viimeisen minuutin aikana palloja enemmän kuin Fred Couples tunnissa.

DeChambeau on PGA Tourin pitkälyöntisin pelaaja, mutta kentällä yksi hitaimmista. Ehkäpä hän voisi napata tästä harjoitteesta mukaansa kentälle vauhdin lisäksi myös lyöntiin valmistavien rutiinien nopeuden.

DeChambeau pelaa kaksi ensimmäistä kierrosta Adam Scottin ja Max Homan kanssa. Täältä näet kaikki torstain lähtöajat ja peliryhmät.

The Mastersin näyttää yksinoikeudella kertamaksulla Ruutu. Selostus on sekä englannin että suomen kielellä. Suomenkielisestä selostuksesta vastaa Antti Vaalas ja kommentaattorina toimii Karri Kakko.

Etsi luettavaa