Hyppää sisältöön

Mitä sieltä löytyy? Golfauto mystisesti keskellä metsää Vierumäellä

Ohje #1: Älä aja golfautoa näin

Vierumäki Golfin toimitusjohtaja Jan Ruoholla on ollut raskas kevät. Yläraajavammat ovat pitäneet miehen poissa toimistolta, mutta paluu työpaikalle oli kaikkea muuta kuin toivottu.

Vierumäki Golfin omistama golfauto oli päätynyt ilmeisen yöajelun seurauksena niin sanotusti ajoradan ulkopuolelle. Kentän toimitusjohtaja Jan Ruoho ei ollut uskoa silmiään kun näki kyseisen auton ”parkin”. 

Kuvassa näkyy auton lisäksi todistusaineistona ainakin jonkinlainen tölkki. Lienee syytä epäillä, että alkoholilla saattaa olla osuutta epämääräiseen ajolinjaan. Kommenteissa onkin jo arvuuteltu, että josko kyseessä on uusi versio metsästysmajasta, vai kenties autolla on kokeiltu enduroa? 

Ruohon olkapäävamma varmistanee sen, ettei toimari itse ole rykimässä autoa pois parkista. Seuraavaksi selvitällään kuka ja miten saa auton takaisin ajoradalle ja onko parkkeerauksen yhteydessä tapahtunut vahinkoa. 

GoGolfin Guide-etuun Vierumäelle sisältyy auto – kunhan niitä on käytössä ja ajotaito on parempi kuin yllä olevan auton kuljettajalla. 

Etsi luettavaa