Hyppää sisältöön

Mitä kävi Victor Dubuissonille? Kaksi yllättävää leikkausta vuoden sisään

Ranskan Victor Dubuisson oli European Tourin kestomenestyjä kausilla 2013-2015. Hän loisti Ryder Cupissa 2014 mutta miehestä ei ole kuulunut mitään kaudella 2018.

Dubuisson nousi maailmanlistalla kahdenkymmenen parhaan joukkoon kaudella 2014. Peli jatkui tasaisena vielä 2015 mutta viime vuodet ura on ottanut oudon käänteen. 

Kaudella 2016 ranskalainen pelasi vain 17 kilpailua, pudoten maailmanlistalla 50 parhaan ulkopuolelle. Sama jatkui kaudella 2017. Vain 19 kilpailua ja maailmanlistasijoitus kävi jo 150 huonommalla puolella. 

Kaudella 2018 hän on pelannut vain yhden kilpailun ja maailmanlistasijoitus on 294. Alkukaudesta Dubuisson piti taukoa nenäonteloleikkauksen jälkeen ja aloitti kauden vasta huhtikuussa. Lennolla kotiin Espanjan kilpailusta Victor tunsi painetta vasemmassa korvassaan. Päästyään kotiin tärykalvo repesi ja vahinkoa tapahtui myös sisäkorvaan. Vamma vaati välittömän leikkauksen ja aiheutti kuulovaurion lisäksi ongelmia tasapainon kanssa. 

Vamman oli tarkoitus toipua mutta se vaati lepoa. Victor ei voinut lentää, svingin aikana osuman tärähdys sattui korvaan ja hidasti paranemista. Harjoittelu ja pelaaminen olivat siis kauden osalta ohi. 

Dubuisson tekee paluun kilpagolfiin tällä viikolla Hong Kongissa. Toisen kierroksen aikana hän taistelee viikonlopun pelipaikasta cut-rajalla.

Tulospalvelu

 

 

 

Etsi luettavaa