Hyppää sisältöön

Mitä ihmettä oikein tapahtui – katsoja yritti varastaa Rory McIlroyn mailan tiiboksissa kaikkien katseiden alla

Rory McIlroy joutui yllättävässä paikassa rikoksen uhriksi. Onneksi varkaus jäi vain yritykseksi.

Rory McIlroyn maila meinasi lähteä mailavoron matkaan juuri ennen kierroksen alkua Rolex Seriesiin kuuluvassa Scottish Openissa.

Tähtipelaaja Rory McIlroy oli ihmeissään tänä aamuna, kun siististi pukeutunut mies asteli avauslyöntipaikalle ja nappasi muina miehinä mailan pohjoisirlantilaisen bägistä.

Alkuun miehen käteen tarttui pelkkä draiverin suojahuppu. Sen jälkeen hän nappasi käteensä rautamailan, nosti sen pois bägistä ja käveli tiehensä.

Jon Rahmin kanssa kymppireiän tiiboksissa lähtölupaa odotellut McIlroy ei ensi alkuun meinannut huomata koko tapausta. Ja kun hän viimein tajusi, mitä tapahtui, hän katsoi tilanteesta otetun videon perusteella miehen touhuja huuli pyöreänä ja caddiensa Harry Diamondin sekä Rahmin kanssa asiaa ihmetellen.

Tapauksesta videon Twitterissä julkaissut Irish Golfer Magazinen mukaan ei kestänyt kauaa, kun järjestyshenkilöt veivät miehen mennessään. Tätä videolla ei näy.

Järjestyshenkilöt pyysi paikalle Diamond. Lehtitietojen mukaan mailavoro lähti paikalta ilman sen suurempaa vastarintaa.

McIlroy on tätä päivää kahdeksan miljoonan taalan Scottish Openissa kaksi alle parin ja yhteistuloksessa kolme alle. Tulos riittää tässä vaihteessa jaettuun 34. sijaan. Pelikään ei Reneissance Clubilla pelattavassa kisassa ole lähtenyt oikealle uralle.

Kisaa johtaa pelikaveri Rahm. Maailmanlistan ykkösellä on kolmen lyönnin kaula (-11) seuraaviin. Kolmatta sijaa jakaa muun muassa peliryhmän kolmas jäsen Justin Thomas (-8).

Suomalaisista ainoana ennustetun cut-rajan paremmalla puolella on Mikko Korhonen, jonka yhteistulos kahdeksan reiän jälkeen on -2. Tämä tulos ei todennäköisesti tule kuitenkaan riittämään jatkoonmenoon, joten Korhosen pitäisi puristaa vielä lyönti pari enemmän pakkasen puolelle toisen kierroksen loppuuun mennessä.

Tapio Pulkkanen ja Sami Välimäki ovat tuloksessa -1. Kalle Samooja on yhteistuloksessa +6, kun toista kierrosta hänellä on takaa kuusi reikää.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplay -palvelusta

Etsi luettavaa