Hyppää sisältöön

Minni supertähdeksi Selänteen tv-ohjelmaan

Minni saattaa juhlia lauantaina kauden ensimmäistä top-10 sijoitusta

Teemu Selänteen isännöimässä Supertähdet-ohjelmassa nähdään mielenkiintoinen kattaus nykyisiä ja entisiä urheilijoita. Yksi tähdistä on Minea Blomqvist-Kakko.

Minea Blomqvist-Kakko esiintyy Teemu Selänteen isännöimmässä Supertähdet-ohjelmassa. Ohjelmassa tunnetut urheilijat viettävät viikon yhdessä, ja joka päivä yksi tähdistä keksii ohjelmaa koko porukalle. Lisäksi aikaa jää vapaaseen seurusteluun, jossa kamerat ovat luonnollisesti läsnä.

Minni odottaa kuvauksia innolla. Hän lähtee huomenna aamulla Los Angelesin kautta Las Vegasiin, jossa tv-ohjelman toinen tuotantokausi kuvataan. Kaikkiaan matka kestää 11 päivää.

”Ihan mieletöntä olla mukana. Juuri tapasimme kaikki ja kaikki vaikuttivat ensivaikutelmalta mahtavilta tyypeiltä”, Minni kertoi GoGolfille.

Kuvaukset jännittävät

Minni myönsi, että ohjelman osallistuminen on tuonut perhosia vatsaan, koska ”olen vähän tällainen arkajalka-Jack.” Sekin golfaria jännittää, että osuuko hän ohjelmassa liikkuvaan palloon, mikäli sellainen haaste kuvauksissa tulee eteen.

”Ei auta kuin lähteä avoimin mielin ja heittäytyä täysillä.”

Mukana myös Matti Nykänen

Golfareiden näkökulmasta mielenkiintoisin henkilö on tietysti Minni, mutta kaikkien aikojen mäkihyppääjä Matti Nykänen herättää varmasti suuren yleisön kiinnostuksen. Kaksikon lisäksi ohjelmaan osallistuvat myös jalkapalloilija Sami Hyypiä, pesäpalloilija Toni Kohonen, lumilautailija Peetu Piiroinen ja nyrkkeilijä Eva Wahlström.

Teemu Selänne tunnetaan innokkaana golfarina, samoin Piiroinen, mutta löytyyköhän osallistujista muitakin lajin harrastajia?

”Porukasta pelaa golfia käsittääkseni kaikki muut paitsi Eva ja Matti, eli eiköhän yks rundi johonkin väliin runnota. Yksi haasteottelu pitää poikia vastaan ottaa”, Minni ennakoi.

”Eva vaikuttaa huipputyypiltä ja uskon, että tullaan hyvin juttuun. Pidetään äijät ruodussa”, hän naurahti.

Ohjelma esitetään Nelosella huhtikuussa.

Etsi luettavaa