Hyppää sisältöön

Minni seitsemäntenä Abu Dhabissa

Minni saattaa juhlia lauantaina kauden ensimmäistä top-10 sijoitusta

Minea Blomqvist-Kakko tavoittelee kauden parasta sijoitustaan Abu Dhabissa. Myös Ursula Wikström omaa mahdollisuudet kympin sakkiin.

Minea Blomqvist-Kakko pelasi kolmannen kerran peräkkäin alle parin Saadiyat Golf Clubin kentällä Abu Dhabissa. Tulokset 71-66-69 (-10) oikeuttavat jaettuun seitsemänteen sijaan ennen päätöspäivää.

Espoolainen ei ole vielä kauden 2017 aikana sijoittunut kertaakaan kymmenen parhaan joukkoon. Abu Dhabissa hänellä oli siihen myös viime vuonna mahdollisuus, mutta viimeisen kierroksen 74 pilasi sen.

Kolmannella kierroksellaan Minni teki neljä birdietä ja yhden bogin. Kaikki birdiet tulivat jo 10 ensimmäisen väylä aikana, päivän ainoa bogi väylällä 16.

Ursula Wikström pelasi tuloksen 72 (par) ja lähtee kolme lyöntiä Minniä, sekä top-10 perässä viimeiseen päivään.

Noora Tammisen päivä oli lupaava ensimmäisen 12 väylän ajan. Kolmella birdiellä ja eaglella hän oli kierrostaan jo viisi alle. Loppuun tuli kuitenkin yksi tupla ja yksi bogi. Tulos 70 nosti Tammisen sijalle 42.

Kisan kärjessä on intialainen Aditi Ashok tuloksessa -15. Kahden lyönnin päässä on Cheyenne Woods. Kolmen lyönnin päästä lähtevät Lee Anne Pace ja Eleanor Givens.

Etsi luettavaa