Hyppää sisältöön

Minni ja päiväkirjojen salaisuudet: ”Olen aina ollut ahkera pitämään pieniä vihkoja mukana”

Minni Blomqvist-Kakko näytti viimeksi osaamistaan suurelle yleisölle golfmessuilla

Minea Blomqvist-Kakko esiintyy uusimman Golf Societyn kannessa. Minnin tarinassa paneudutaan hänen pienten vihkostensa merkintöihin.

Minni Blomqvist-Kakko on aina kantanut mukanaan pieniä vihkosia ja kynää. Aikanaan Marokossa pääsin kurkistamaan Minnin vihkoon, kun hän oli seuraamassa omien peliensä jälkeen miesten edesottamuksia. 

Hän taustoitti, että kyseessä on hänen tapansa muistaa asioita ja tehdä muistiinpanoja tuntemuksistaan niin lajin parista kuin henkiseltä puolelta. Se on aina ollut yksi ominainen tapa Suomen menestyneimmälle naisgolfarille saada kaikki irti itsestään. 

Vaikka Blomqvist-Kakko ei ole ollut aina teknisesti paras pelaaja, ovat hänen henkiset voimavaransa olleet todella suuret. Minni on osannut repiä uransa aikana koneista kaiken mahdollisen irti. Osittain varmasti pienten vihkostensa johdosta. 

”Golf Societyn juttuun kerkesin käydä vain yhden päivän verran merkintöjä läpi, niin sinne ei kerennyt varmaan ihan kaikki parhaat ajatelmat. Se oli kuitenkin myös itselleni kiva juttu päästä muistelemaan asioita kun kävin niitä läpi ja lähettelin eteenpäin”, Minni taustoittaa. 

Toinen kiva asia Minnille oli tietenkin päästä Katja Teinilän käsiin meikattavaksi ja stailattavaksi.

”Se oli tosi siistiä kun Katja pani parstaan ja saatiin hienoja kuvia otettua”, Minni iloitsee. 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Unelmien voima?✨ ”Hyvät ehjät treenipäivät, jotka on vedetty 100 % tarkoittaa ehjiä kisapäiviä. Kun venyy ja haastaa itseään treeneissä, osaa venyä sitten kisatilanteessakin.” @golfsociety_com ⛳️? #interviews #travel #lifestyle

Henkilön Minni (@mineablomqvist) jakama julkaisu Touko 25, 2019 kello 12.37 PDT

Minnin ajatukset sopivat niin golfiin kuin muihinkin elämän osa-alueisiin. Toimittaja Tero Parkkinen on tehnyt vahvaa työtä vangiten Minnin ajatuksia ja hienoimpia runoja. Ehkä Minni joskus on valmis julkaisemaan kaikki muistionsa. 

Seuraavassa pari teaseria Minnin vihkosista: 

”Hyvät ehjät treenipäivät, jotka on vedetty 100 % tarkoittaa ehjiä kisapäiviä. Kun venyy ja haastaa itseään treeneissä, osaa venyä sitten kisatilanteessakin”

”Rohkea ihminen ei ole hän, joka ei pelkää, vaan hän joka voittaa tuon pelon”

”Piirrä omat nuotit ja soita oman elämäsi laulua.”

Koko juttu kannattaa lukea Golf Societyn sivuilta.

Etsi luettavaa