Hyppää sisältöön

Minne voisin matkustaa tänä talvena?

Yöpakkaset ovat saapuneet ja pimeä vuodenaika koittaa. Jos kaipaat lomaa ja valoa sekä aikaa golfille, suuntaa Golf Plaisirin matkassa ihaniin lomalentokohteisiimme, joissa golfmatkaajat toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi.

Valmistaudu matkaan ja matkusta levollisin mielin

Matkustaminen Euroopassa käy vaivatta koronarokotustodistuksen turvin. Saat koronatodistuksen tulostettua Omakanta-palvelusta.

Lisätietoa matkustamiseen liittyen löydät sivuiltamme.

Olemme koonneet avuksesi tietoa myös syksyn matkakohteisiimme matkustamiseen vaadittavista dokumenteista.

Palvelemme sinua ennen matkaa ja kohteessa

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli haluat lisätietoa kohteistamme tai sinulla on muita kysymyksiä matkustamiseen liittyen. Löydät myös kattavasti tietoa kohteista ja matkustamisesta sivuiltamme.

Kohteissamme sinua palvelevat kokeneet skandinaaviset golfisäntämme ja golfemäntämme.

Lue lisää golfmatkakonseptistamme.

Talven lomalentokohteemme

Näihin kohteisiin lennämme sisaryhtiömme Apollomatkojen suorilla lomalennoilla, jotka operoi Finnair.

Kohteissa asiakkaitamme palvelee skandinaavinen golfisäntä ja matkaviikolla voit tutustua muihin golfareihin Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.

Viikon aikana järjestetään pientä kisailua, johon osallistuminen on aina vapaaehtoista. Tiiajat ovat varattuna ryhmälle pääsääntöisesti klo 8-10:30 alkaen.

Kanariansaaret muodostuvat seitsemästä saaresta Atlantin valtamerellä. Kanariansaaret on säilynyt suomalaisten suosikkikohteena pitkään.

Syitä tälle ovat varmasti ympäri vuoden aurinkoinen ja miellyttävä lämpötila sekä hyvät harrastusmahdollisuudet.

Lähdöt: Lokakuu 2021-huhtikuu 2022

Lue lisää>>

Loisteliaat kaupungit ja golfkentät, valkoiset hiekkarannat ja pilvenpiirtäjät tervehtivät Arabiemiraatteihin matkaavaa.

Valitse mieleisesi hotelli valikoimastamme Abu Dhabissa tai Ras Al Khaimahissa ja varaa aurinkoinen ja lämmin loma, jossa pääset nauttimaan täysillä golfista tai yhdistämään halutessasi golf- ja kaupunkiloman vaivatta.

Lähdöt: Joulukuu 2021-huhtikuu 2022

Lue lisää>>

Madeira on pohjoismaalaisten ikisuosikki lomakohde. Sen vehreät ja lumoavat maisemat, uskomattoman kaunis luonto sekä miellyttävä lämpötila ympäri vuoden houkuttelevat turisteja tutustumaan saareen.

Lähdöt: Lokakuu 2021-maaliskuu 2022

Lue lisää>>

Etsi luettavaa