Hyppää sisältöön

Millaisesta golfmatkasta sinä unelmoit?

Useat golfarit jatkavat edelleen unelmointia minne ja milloin matkustaisivat seuraavaksi, kun vallitseva pandemia on ohi, ja on taas turvallista matkustaa. Me Golf Plaisirilla teemme samoin.

Meillä Golf Plaisrilla on lähes 30 vuoden kokemus golfmatkojen järjestämisestä ja vankka golftuntemus sekä laaja matkavalikoima kaikentasoisille golfareille. Olemme luottavaisia, että tulet löytämään tarkkaan valittujen ja laadukkaiden kohteiden joukosta seuraavan mieluisan golfloman. Alla lisätietoja eri matkatyypeistä. Tutustu valikoimaamme ja lue lisää kohteistamme osoitteessa golfplaisir.fi – ja jatka unelmointia…

Viikon pelimatkat

Golf Plaisirin klassinen viikon pituinen golfmatka, jossa mukana on golfisäntä. Golfisäntämme muun muassa vastaanottaa vieraat lentokentällä sekä järjestää kohteessa kilpailuita ja retkiä.

Kaikki on järjestetty niin, että voit vain keskittyä golfiin ja nauttia lomastasi.

Long Stay -matkoja kahteen kohteeseen

Long Stay on yhä suositumpi matkustusmuoto. Jätä kylmyys ja pimeys kotimaahan, ja vietä kuukauden pituinen golfloma auringossa tutustuen kohteeseen ja maan kulttuuriin rauhassa.

Tällä hetkellä Long Stay -matkat sijoittuvat Almerimariin ja El Rompidoon Espanjan etelärannikolle.

Omatoimimatkat

Omatoimimatka on golflomapaketti Euroopan maihin, joihin saa räätälöityä itse haluamasi lennot, hotellin ja valmiit lähtöajat.

Valitse tuhansista lennoista, hotelleista ja golfkentistä.

Ainutlaatuisia elämyksiä teemamatkoilta

Teemme säännöllisesti erilaisia koulutus-, kilpailu- tai teemamatkoja valittuihin kohteisiin ympäri maailmaa. Nämä ovat usein saatavilla vain lyhyen ajan tai muutamalla lähdöllä.

Katso Golf Plaisirin teemamatkat -sivuilta, mitkä jännittävät ja ainutlaatuiset matkat ovat ajankohtaisia juuri nyt.

Järjestämme myös ryhmämatkoja golfklubin porukalle heidän oman golfpron johdolla. Golf Plaisirilla on laaja yhteistyö yli 30 kohteen kanssa. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.

Golf Plaisirin yhteystiedot

Etsi luettavaa