Hyppää sisältöön

Miljoonadiili – Shane Lowry teki jatkosopimuksen pitkäaikaisen välinekumppaninsa kanssa

Shane Lowry voi nauraa myös matkalla pankkiin.

Shane Lowry jatkaa pelaamista Srixonin ja Clevelandin mailoilla.

Tämänvuotinen Open-voittaja Shane Lowry jatkaa pelaamista Srixonin ja Clevelandin välineillä seuraavat viisi vuotta, kirjoittaa Irlannin Golf Digest -lehti.

32-vuotias Lowry sanoo, että hän on tehnyt yhteistyötä japanilaismerkin kanssa jo kymmenen vuoden ajan.

”Olen enemmän kuin iloinen siitä, että olemme päässeet monivuotiseen sopiumukseen Srixon–Cleveland Golfin kanssa”, Lowry sanoi tiedotteessa.

Lowry voitti Pohjois-Irlannissa pitkästä aikaa pelatun The Openin näytöstyyliin peräti kuudella lyönnillä. Voitto tuli siinä mielessä hyvään saumaan, että yksi hänen tärkeimmistä yhteistyösopimuksistaan oli katkolla.

Irlannin Golf Digest arvioi, että yhteistyösopimuksen arvo nousee jopa kymmeneen miljoonaan euroon. Tähänastisella urallaan Lowry on voittanut palkintorahaa European Tourilla noin 15 miljoonaa euroa.

”Shane on brändeillemme tärkeä lähettiläs, ja hänen pitkäkestoinen yhteityö hänen kanssaan tuo meidän tuotteillemme maailmanlaajuista uskottavuutta”, sanoi Rodney McDonald, joka vastaa Srixonilla kiertuetoiminnasta.

Lowryn kausi jatkuu tällä viikolla Japanissa, jossa pelataan historian ensimmäinen PGA Tourin kilpailu ZOZO Championship. Palkintorahaa kisassa on jaossa lähes 10 miljoonaa euroa eli melkein yhtä paljon kuin World Tour Championshipissä.

Etsi luettavaa