Hyppää sisältöön

Mikko Rantanen Academyn ja Varovan onnistuneet hyväntekeväisyystapahtumat GoGolfin kanssa saavat jatkoa

Varova järjesti tapahtuman Hills by GoGolfissa, jossa kerättiin rahaa Mannerheimin lastensuojeluliitolle. KUVA: ARTO PENNANEN

Golfin ympärille rakennettuun tapahtumaan on helppo yhdistää huvi ja hyöty. GoGolf toimii vuosittain lukuisten yritystapahtumien järjestävänä tahona. Kaksi monivuotista kumppania ovat olleet siinä määrin tyytyväisiä tapahtumajärjestelyihin, että yhteistyö GoGolfin kanssa jatkuu myös ensi vuonna.

Mikko Rantanen Academy – toimintaa jääkiekkojunioreiden hyväksi

Stanley Cupin mestaruuden Colorado Avalanchen kanssa vuonna 2022 voittaneen Mikko Rantasen nimeä kantavan Mikko Rantanen Academyn golfkisa pelattiin tänä vuonna Peuramaalla. Rennolla otteella pelattavan joukkue-scramblen kautta kerätään varoja Rantasen nimeä kantavan jääkiekkojuniorien akatemiatoiminnan kehittämiseksi. 

Jaakko Hietanen, Mikko Rantanen Academyn yksi perustajista ja hallituksen jäsen kehuu kisajärjestelyjen toimivan sujuvasti GoGolfin vankan kokemuksen ja osaamisen ansiosta. 

“GoGolfista olemme saaneet toimivan kumppanin tapahtuman läpiviemiseksi. GoGolfin kentät toimivat hyvin tämän kokoisen tapahtuman järjestämiseen, sekä kisan että kisaan liittyvän palkintojenjaon ja ruokailun osalta”, Hietanen sanoo.

Idea golftapahtuman järjestämisestä jääkiekkoleirin oheen lähti, kun Mikko Rantanen innostui golfista muutama vuosi sitten. Tapahtuman ajankohdaksi on sittemmin valikoitunut elokuun loppu, juuri ennen miehen lähtöä takaisin rapakon taakse. 

Rantasen kiitokset menevät kaikille mukana olijoille:

”Tosi hieno juttu, että saatiin jälleen näin monta yritystä ja yksityishenkilöä mukaan kisaan tukemaan meidän akatemian junioreita”, Rantanen sanoo.

Hietasen mukaan Academyn tavoite on tarjota viimeiseen asti hiottu ja onnistunut leiriviikko jokaiselle juniorille. 

“Vaikka kaikki leirillä on huippulaatua, emme halua hinnan tulevan perheiden esteeksi. Tempauksilla, kuten tämä golftapahtuma saamme kerättyä varoja, joilla kehitämme leiriä ja saamme pidettyä hinnan mahdollisimman alhaisena. Siitä kiitos kuuluu kaikille niille firmoille ja yksityishenkilölle, jotka kisaan osallistuvat ja antavat näin tukensa leirille.”

Myös NHL:n pelaajayhdistys NHLPA on noteerannut Mikko Rantanen Academyn toiminnan. Järjestö pyysi apua oman hyväntekeväisyytensä kanssa ja haluaa lahjoittaa jääkiekkovarusteita suomalaisille kiekkojunioreille. Rantanen Academy toimii tässä Suomen pään apuna. Varusteita lahjoitetaan peräti 20 000 euron edestä.

Varova ja MLL – golfaamalla apua lapsille ja nuorille

Logistiikan palveluyritys Varova on jo useamman vuoden ajan tukenut Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelinta sekä siihen liittyvää chat-palvelua ja kiusaamisen vastaista työtä.

Varovan ja MLL:n yritystapahtuma yhteistyökumppaneille järjestettiin Hills by GoGolfissa tänä vuonna toisen kerran, ja jatkoa on luvassa myös ensi kesänä.

Ajatus yhteisestä golftapahtumasta syntyi itsekin golfia harrastavan ja seuraavan Varovan toimitusjohtaja Mikko Vihannon mukaan melkein kuin itsestään. 

”PGA Tourilla on useammassa eri yritysten nimeä kantavassa ammattilaiskilpailussa mukana jokin hyväntekeväisyysaihe, jota tuetaan kilpailun kautta. Vaikka mittakaavamme on pienempi, niin ajattelin, että olisipa hienoa olla toteuttamassa jotain tämänkaltaista myös Varovan toimesta”, Vihanto taustoittaa.

”Kun olin idean kanssa yhteydessä GoGolfiin, niin ajatus sai nopeasti vastakaikua myös heidän puoleltaan, ja järjestelyt sujuivat hienosti. Tämä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille suunnattu tapahtuma oli mukava järjestää nimenomaan yhdessä MLL:n ja GoGolfin kanssa.”

Myös GoGolfin avainasiakaspäällikkö Antero Hiito kehui onnistunutta tapahtumaa.

“Oli hienoa olla liikkeellä tällaisen asian tiimoilla, jossa kaikille osallistujille tuli varmasti hyvä mieli. Lasten ja nuorten tukeminen on tärkeää meidän kaikkien tulevaisuudelle. Me GoGolfilla näemme välillä jonkin verran tiukempaakin kilpailutoimintaa, mutta yleensä yritystapahtumat ovat aika rentoja ja pitävät sisällään paljon kaikenlaista kisailua. Niille, jotka eivät vielä jostain syystä ole päässeet lajimme lumoihin, järjestämme Päivässä golfariksi -kurssin samaan aikaan, kun muut ovat pelaamassa joten yrityksille saadaan asiakaskuntaan uusia innokkaita golfareita.”

Hyvin rakennettuun golftapahtumaan on mahdollista osallistua, vaikka aiempaa kokemusta lajista ei olisikaan. GoGolfin pron asiantuntevalla opastuksella pidetty päivässä golfariksi -kurssi opasti lajin saloihin jälleen 18 uutta harrastajaa.

Varovan markkintointipäällikkö Anne Paanasen mukaan tämänkin vuoden tapahtuma poiki mukana olleilta hyvää palautetta.

“Kaiken kaikkiaan tapahtumasta jäi hyvä mieli. Palautelomakkeen Tapahtuma oli onnistunut -keskiarvo asteikolla 0-10 oli peräti 9,6.”

GoGolf taitaa tapahtumajärjestelyt

Golfin ympärille nidotut tapahtumat saavat osallistujilleen rennon ilmapiirin. GoGolfin kokenut henkilökunta järjestää erikokoiset tapahtumat vankalla ammattitaidolla ja asiakas voi keskittyä omaan toimintaansa.

Ensi kesän tapahtumien päivämäärät on hyvä varata jo nyt!

Onnistuneen golftapahtuman suunnittelu alkaa yhteydenotolla GoGolfiin. Järjestämme tapahtumia myös talviaikaan, esimerkiksi simulaattorikisoja sisätiloissa GoGolfin Loungeissa. Kaikki mikä golfiin liittyy, järjestyy meidän kauttamme.

“Ota yhteyttä sähköpostitse antero@gogolf.fi tai puhelimitse 0400 779 665, niin suunnitellaan teille yksilöllinen tapahtuma”, Hiito kehottaa.

Etsi luettavaa