Hyppää sisältöön

Mikko Korhosen Open päättyi bogijuhlaan – aivan uskomaton viikko takana

Mikko Korhonen päätti viikon Portrushissa kierrokseen Dustin Johnsonin kanssa

Mikko Korhosen ensimmäinen jatkoonpääsy majorissa ei päättynyt toivotulla tavalla. Korhosen viimeisellä kierroksella par-putit eivät uponneet ja bogit tiputtivat häntä parikymmentä sijaa.

Mikko Korhosen ikimuistoinen viikko Royal Portrushissa päättyi tuloksellisesti heikkoon suoritukseen. Korhonen pelasi viimeisen kierroksen yhdessä Dustin Johnsonin kanssa ja sai maailmanlistan kakkosen seurassa kasaan tuloksen 77 (+6). 

Päivän saldo oli lopulta kaksi birdietä ja peräti kahdeksan bogia. Dustin Johnson ei myöskään löytänyt kiriä viimeisellä kierroksella, sillä hän kiersi kentän lyönnin paremmalla tuloksella. 

Korhosen sijoitus tullee vielä paranemaan jonkun sijan, mutta tällä hetkellä hän löytyy sijalta 64. Viikosta ei voi kuitenkaan jäädä muistelemaan vain viimeisen kierroksen bogeja, sillä Korhonen sai matkaansa varmasti paljon enemmän kuin vain sijoituksen. 

Korhonen pääsi pelaamaan tiistaina täyden harjoituskierroksen Phil Mickelsonin kanssa. Hän sai pelata kahden viikon aikana peräti kahdeksan kisakierrosta links-kentillä. Kaksi jatkoonpääsyä peräkkäin linksillä, joka ei ole ennen hänelle sopinut oli odotukset ylittävä suoritus. 

Ja vielä kun reissun kruunaa sunnuntain kierros The Openissa yhdessä Dustin Johnsonin kanssa, niin voidaan todeta, että monen nuoren pojan unelma olisi jo täyttynyt. Pari bogia sinne tänne, kuka muistaa lopulta oliko sijoitus 30:s vai 60:s. 

Kisan ratkaisua käydään tällä hetkellä Pohjois-Irlannissa. Kärkipari on kerennyt seitsemännelle väylälle kun kello on Suomessa 17.15. Shane Lowrylla tuntuu olevan homma hienosti hallussa ja hän johtaa kisaa peräti viidellä lyönnillä ennen Fleetwoodia ja seitsemällä ennen Lee Westwoodia

Etsi luettavaa