Hyppää sisältöön

Mikko Korhosen lyönti kulkee ja vatsa kramppaa: ”Sunnuntain kierros jaksetaan painaa”

Mikko Korhosen edellinen sijoitus kymmenen joukkoon on syyskuulta Italian avoimista (8.) KUVA: GETTY IMAGES

Mikko Korhonen (-15) on ennen viimeistä kierrosta DP World Tourin kisassa seitsemäntenä, Tapio Pulkkanen (-13) kymmenes. Kärkikymmenikköön havittelee myös ensimmäistä kertaa sitten marraskuun 2020 Sami Välimäki (-12) 14.

Mikko Korhonen aloitti myös kolmannen kierroksensa Club at Steyn Cityn kentällä erinomaisesti tehden seitsemään reikään neljä birdietä.

Birdejä ei tämän jälkeen tipahdellut. Korhonen pelasi yhteensä 48 reikää ilman bogeja kunnes teki niitä kaksi peräkkäin.

Tourin kokeneimpien pelajien kaartiin kuuluva Korhonen ei tilannetta hätkähtänyt, vaan paikkasi bogiet eaglella kentän 16. reiällä. Kierrostulokseksi tuli 68 (-4), jolla säilyi seitsemäs sija

”Se oli hyvä eagle siihen parin bogeyn jälkeen. Muutenkin oli hyvä päivä, pieni nukahdus siinä keskivaiheilla vaan”, mies itse kommentoi.

Vatsapöpö kiertää ja vie voimia

”Joku vatsapöpö täällä kiertää myös, itselläni on aikamoisia kramppeja välillä, energiat alkavat olla vähissä. Tosi monella on vatsan kanssa ongelmia. Mutta huominen vielä jaksetaan painaa”, Korhonen kertoi tiedotteessaan.

Eroa kisaa johtavaan Shaun Norrisiin (-23) on kahdeksan lyöntiä. Hänen lähimmäksi haastajakseen nousi odotetusti Dean Burmester (-19).

Helpoksi osoittautuneella kentällä kovia tuloksia nähtäneen sunnuntaina. Rutinoitunut kärkipari voi saada takapainetta myös muilta kärkikymmenikön pelaajilta, mikäli keskinäinen kilpailu kipsaa peliä.

Tapio Pulkkanen (-13) on jaetulla kymmenennellä sijalla, Sami Välimäki (-12) on 14. ja Kalle Samooja (-8) 43:s. 

Samoojan tuloskunto on ollut alkuvuodesta Dubain hienoa kisaa lukuunottamatta ruosteessa.

”Tuskaista oli greeneillä taas. Lyömiseen on löytynyt hyvä juju, joka lupaa varmasti hyvää tulevaan. On vain täysin tehotonta touhua, Samooja viestitti tiedotteessaan.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf näyttävät Etelä-Afrikan kisan suorana.

MAINOS. DP World Tour ja LPGA on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplaystä. Tästä palveluun >>

Tulospalvelu

Etsi luettavaa