Hyppää sisältöön

Mikko Korhosen energiat hukassa: ”Terävyys puuttui, putit eivät uponneet”

Mikko Korhosen matka jatkuu Sveitsistä  Italian avoimiin ja BMW PGA Championshipiin

MIkko Korhonen (71-66-71,-2) on ennen Omega European Mastersin finaalikierrosta sijaluvulla 47. Kilpailua johtava Renato Paratore (-10) käytti pallonsa välipysäkkinä katsojan reppua.

Toisenä päivänä ainoana suomalaisena itsensä jatkoon hienolla kierrostuloksella (66,-4) selvittänyt Mikko Korhonen putosi lauantain (71,+1) tuloksensa myötä 15 sijaa 47:ksi.
Eroa kärkipariin Renato Paratore ja Sean Crocker (-10) on kahdeksan lyöntiä, kärkikymmenikön viimeiseen sijaan (9.) matkaa on viisi lyöntiä.
Korhonen teki kierroksellaan kaksi birdieä, molemmat par-viitosilla, ja kolme bogia, kaikki niistä par-nelosilla.

”Ei ihan terävintä ollut tänään. Lyöminen ihan ok, mutta putti ei tippunut. Eiliseen verrattuna tänään oli aika tiukat lipunpaikat ja tuuli vähän pyöri hankaloittaen pelaamista. Vähän meni energiat eiliseen ilmeisesti, kun aamulla oli aika puhki, vaikka oli nukkunut ihan tarpeeksi. Mutta eipä mitään, sunnuntaina uusiksi astetta paremmalla energialla”, Korhonen suunnitteli.

Omega European Masters on vuosikymmeniä kuulunut ET:n suosituimpiin ja palkintosummaltaankin ylemmän puoliskon kisohin. Tällä kerralla tähtiä ei ole mukana, joka näkyy myös tuloslistalla.

Maailmanlistalla sadan joukossa kärkikymmeniköstä ovat vain Andy Sullivan, Bernd Wiesberger sekä Dean Burmester.

Kolme lyöntä kärjestä olevalle Wiesbergerille kisan voitto, sijoitus kärkikolmikkoonkin  olisi merkittävä loikka kilpailussa paikoista Ryder Cup -joukkueessa.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf näyttävät kilpailun neljännnen päivän suorana lähestyksenä sunnuntaina kello 14.00-19.00

Tulospalvelu

Etsi luettavaa