Mikko Korhoselle hieno tunnustus: Pääkaupunkiseudun paras urheilija!

Viimeisellä kierroksella voi vähän irrotella

Mikko Korhonen on historian ensimmäinen golfari, joka on valittu pääkaupunkiseudun parhaaksi urheilijaksi. Taakse jäi muuan Kimi Räikkönen.

Mikko Korhonen on saanut kovan luokan tunnustuksen Helsingin Urheilutoimittajilta. Vuodesta 1980 asti lähtien jaettua tunnustusta ei välttämättä moni osannut odottaa huippukaudesta huolimatta.

Korhonen voitti kaudella Shot Clock Mastersin, osallistui uransa ensimmäistä kertaa major-turnaukseen ja sijoittui peräti neljä kertaa kokonaisuudessaan kolmen parhaan joukkoon European Tourilla.

Palkintorahallisesti Korhonen kuittasi niukasti yli 900 000 euron tulot pelaamisellaan. Myös maailmanlistalla Korhonen teki uransa parhaan noteerauksen. Hän oli ennen PGA Championshipia listan sijalla 96.

Kimi Räikkönen palkittiin pääkaupunkiseudun sykähdyttävimmästä urheiluteosta. Räikkönen otti palkinnon voitettuaan Yhdysvaltain GP:n USA:ssa, jolla hän ohitti Mika Häkkisen GP-voittojen määrässä.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä YLE Urheilu.