Hyppää sisältöön

Mikko Korhosella vahva startti Lontoossa:” Varmaa peliä, jotain jäi puuttumaan”

Mikko Korhosen kauden kolmostilat ovat tulleet saarivaltakunnasta

Korhonen (68,-4) on kolmen lyönnin päässä kisaa johtavasta 48-vuotiaasta Richard Blandista. Kalle Samoojan tulos oli 71,-1 , Sami Välimäki sai tuloksekseen 72, par.

Mikko Korhonen on avauspäivän jälkeen kymmenen ensimmäisen joukossa London Golf Clubilla Englannissa käynnistyneessä European Tourin Cazoo Classic -kilpailussa. Kierroksen ollessa vielä kesken sijaluku on jaettu kuudes.
Neljällä parilla kilpailun aloittanut Korhonen sai kunnolla tuulta purjeisiin Heritage-kentän viidennellä reiällä tekemällään eaglella. Tätä seurasi pian kaksi peräkkäistä birdieä, kunnes hänelle kirjattiin bogey-tulos yhdeksännellä reiällä.

Par-viitoset torstaina neljä alle pelannut Korhonen päätti kierroksen toisen kolmanneksen birdieen, jonka jälkeen korttiin ilmestyi päivän toinen bogey reiällä 13. Loppu oli tasapainoista golfia, Korhosen tehtyä vielä yhden birdien 16. reiällä.
”Hyvä tulos tänään. Muutama hyvä putti meni sisään. Ihan stediä peliä muutenkin, mutta jotain siitä puuttui.  Ei ihan tuntunut siltä mitä taulu näyttää, mutta hyvä näin”, hän sanoi.

Korhonen kertoi kaksi päivää ennen kilpailun käynnistymistä pienistä selkäongelmista, minkä vuoksi hän tyytyi tiistaina vain kävelemään takaysin väylät läpi. Avauskierroksella paikat eivät olleet irtonaisimmillaan, mutta tilanne oli jo kääntymässä parempaan päin.”Vähän ehkä oli kroppa tukossa vielä, mutta hyvää kehitystä on ollut nyt pari päivää. Koitetaan mennä vähän eteenpäin joka päivä, fyysisesti ja henkisesti”, Korhonen mietti.

ET:n kauden sensaatioihin lukeutuva 48-vuotias ensikertalaisvoittaja Richard Bland otti keulapaikan tuloksella 65,-7.

 Kalle Samoojalla tunne mukana lyönnissä – putteri umpijäässä

Kalle Samooja on avauskierroksen loppuvaiheilla viimeisessä tuloksessa (71,-1), joka oikeuttaisi jatkopaikkaan kahden kierroksen jälkeen.
”Lyöminen oli tunnetasolla ihan vuoden parhaita. Hyviä avauksia ja paljon mainioita rautoja”, Samooja kertoi tiedotteessaan.

Harmitusta toi toiminta viheriöillä.
”Putteri sitten vaihteeksi veteli ittensä jäähän. Tuntui, ettei saanut oikein tulosta aikaiseksi millään, ja paikat jäi käyttämättä.”, hän harmitteli

Sami Välimäen kortissa oli eaglen ja neljän birdien lisäksi kaksi tuplaa ja kaksi bogia. Epätasaisuus ei kanna London Clubilla seuraavina päivinä menestyksekseen. Välimäen tulos 72,par oikeutti sijalukuun on joka pomppii cut-rajan molemmmin puoliin.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa