Hyppää sisältöön

Mikko Korhosella vahva nousu European Mastersissa: ”Pierre teki taikojaan, pystyin lyömään normaalisti”

Mikko Korhonen lähtee kierokselleen lauantaina kello 10.41 sijaluvulta 32:s

Rannevammansa fysioterapeuttinsa Pierre Johanssonin avulla selättänyt Korhonen (71-66,-3) lähtee viikonlopun kierrokselle sijalta 32:s. Kisaa johtavaan Dean Burmesteriin (-11) on eroa kahdeksan lyöntiä.

Mikko Korhonen oli toisen kierroksensa jälkeen Crans-Sur-Sierre Golf Clubilla helpottunut ja onnellinen jatkopaikastaan ET:n suosituimpiin kuuluvassa kisassa. Viisi birdietä ja yhden bogeyn sisältänyt tulos 66,-4 jäi vain kaksi lyöntiä päivän parhaasta ja nosti Korhosen turvallisesti cut-rajan oikealle puolelle

”Hyvä kierros oli tänään! Tänään pystyin lyömään taas normaalisti. Pierre Johansson (fysioterapeutti) teki taikojaan ja ranne teipattiin vielä. Ilmeisesti niskanikamat ja käsivarsi olivat jumissa. Kiva, kun pystyi taas lyömään kunnolla. Torstaina oli sellaista flippailua, kun ei uskaltanut laittaa painetta osumaan yhtään. Hyvä näin ja kiva jatkaa pelejä”, Korhonen analysoi tuntemuksiaan.

Tuloslistan kärjessä nimet vaihtuivat avauspäivän jälkeen kuin hedelmäpelissä. Samaa on odotettavissa kulmikkaalla, ja paljon risk&reward-lyöntejä mahdollistavalla kentällä myös viikonloppuna.

Tapio Korhonen (+4), Sami Välimäki (+4) ja Kalle Samooja (+6) jäivät cut-rajasta (-1) 5-7 lyönnin päähän, ja saavat peräti viisi päivää aikaa ladata peliään parempaan iskuun torstaina käynnistyvää Italian Openia varten.

Mikko Korhonen lähtee kierrokselleen lauantaina kello 10.41 yhdessä Adrien Sadderin ja Jeff Wintherin kanssa.
Nimimiehistä hurjan nousun tehnyt Henrik Stenson 71-64,-5) on 20:s, Francesco Molinari  (72-64,-4) 22.
Yleisön suursuosikki, 31:n kerran Omega European Mastersiin osallistuva 57-vuotias Miguel Angel Jimenez (-4) on Molinarin kanssa samassa tuloksessa.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf näyttävät kolmannen päivän suorana kello kello 14.00-19.00

Tulospalvelu

Etsi luettavaa