Hyppää sisältöön

Mikko Korhosella pallo hallussa Portugal Mastersissa – 62 alle parin

Mikko Korhosen paras sijoitus Portugal Mastersissa on kolmas

Kalle Samooja (-3) ja Mikko Korhonen (-3) jakavat Vilamourassa kymmenettä sijaa, Tapio Pulkkanen (-2) on 23:s ja Sami Välimäki (-1) 31.

Portugal Mastersia johtavalle Italian Nino Bertasiolle (61,-10) jää torstain kieroksen päättymisestä perjantain starttiin yli 23 tuntia aikaa rakentaa virettä, jolla hän puolustaa neljän lyönnin johtoaan  Adri Arnausiin. 

Espanjalainen on saaanut jo mainetta ET:lla ikuisena kakkosena (4x) ilman voittoa. 23-vuotiaalla Bertasiolla on voittoja vain minikiertueilta, joten jo perjantaina ajatus johtopaikan pitämisestä käynee väistämättä mielessä.
Kahden miehen väliseksi taistoksi meneillään olevaa kisaa on turha vielä leimata, Bertasion vankasta johdosta ja Arnausin kovasta potentiaalista huolimatta.

Mahdollista on sekin, että sunnuntaina viimeisen yhdeksikön käynnistyessä parivaljakko on jo pelannut itsensä ulos kärkitaistosta

Suomalaisittain päivä oli erinomainen, nelikko Korhonen, Samooja, Pulkkanen ja Välimäki on kahden lyönnin sisällä tuloksissa 68-70.

Kalle Samooja löysi hilpeän olotilan kuvaajaa varten ennen iltapäiväkierroksensa  käynnistymistä

Kalle Samooja löysi hilpeän olotilan kuvaajaa varten ennen iltapäiväkierroksensa käynnistymistä

GETTY IMAGES

Kalle Samooja pelasi ainoana kotimaisista bogittoman kierroksen, birkkuja syntyi kolme.
”Oikein tasapainoinen päivä tänään. Putti ei oikein uponnut ,vaikka oli hyvä fiilis ja tein paljon hyviä putteja. Pomppuiset viheriöt iltapäivällä häiritsivät, mutta eivät menneet ihoni alle”,  hän analysoi tiedotteessaan.

Eniten birdejä tehtaili Mikko Korhonen (6), joka oli tuloslistalla parhaimmillaan kolmantena ja ennen viimeisen bogia neljäs. Bogeja hän joutui kirjauttaman korttiinsa kolme.
Korhonen on suomalaispelaajista konkari ja menestyjä Dom Pedro Victoria Golf Coursella, jolla on torstai huomioiden pelannut 21 kisakierrosta Portugal Mastersissa keskiarvolla 68,05.

Hän on yhteensä 62 alle parin, parhaimmat sijoitukset kolmas, yhdeksäs ja 12.
Korhonen saa yhdessä Samoojan ja Välimäen kanssa arvaamattoman edun perjantaina aamustartista.

Suomalaisten starttiajat perjantaina:

Kalle Samooja 9.30
Sami Välimäki 10.10
Mikko Korhonen 10.20
Tapio Pulkkanen 14.20

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf näyttävät Portugal Mastersin toisen päivän suorana kello 14.00-19.30

Tulospalvelu

Etsi luettavaa