Hyppää sisältöön

Mikko Korhosella komea nousu Dubaissa

Mikko Korhonen otti mukavaa nousua lauantaina

Mikko Korhonen teki komean tuloksen lauantaiaamuna Dubaissa. Korhonen sai korttiinsa peräti kuusi birdietä.

Vuosi 2019 oli Mikko Korhosen osalta vaikea viikonloppuisin. Turhan usein hissi vei alaspäin tuloslistoilla viikonloppuisin ja Korhonen mainitsi, että tänä vuonna viikonloppuina on oltava terävempi. Vuoden 2020 ensimmäinen viikonloppukierros sujuikin mainiosti! 

Korhonen oli vielä lähtöporteissa ja par-tuloksessa seiskan jälkeen. Kierroksen keskivaihe sujui loistavasti kolmen birdien putkella. Päivän loppuun merkattiin bogi 14:nnelle, mutta sitä edelsi birdie 13:nnella ja vielä perään tuli toinen. 

Kuuden birdien ja kahden bogin myötä Korhonen kirjautti vuoden ensimmäisen kutosella alkavan kierrostuloksen. 68 (-4) nosti Korhosen kisan kokonaistuloksessa -3:een, jolla hän jakaa sijaa 25 lauantaikierroksen jälkeen. 

Tapio Pulkkanen oli myös mainiossa vireessä ennen heikkoa loppua. Kierrostaan kolme alle ollut Pulkkanen teki bogin 16:nnelle ja sai kylmän suihkun 17:nnellä, jossa korttiin merkattiin tupla. Päivän tulos oli täten 72 (par) ja kokonaistulos säilyi +2:ssa. Sijoituskin säilyy kohtalaisen samana, tällä hetkellä se on 53:s. 

Kalle Samooja on pelannut lauantaina kymmenen reikää. Kahden birdien ja yhden bogin myötä Kalle on päivää -1 ja kokonaistuloksessa -2. Sijoitus on tässä vaiheessa 32. Kisan kärkeen nousi Eddie Pepperellin seuraksi Ashun Wu, joka laittoi ensimmäisellä reiällä semiraffista sisään noin 170 metrin matkalta eaglen. Heti perään hän toivotti yleisölle ja kameroille hyvää kiinalaista uuttavuotta! 

Etsi luettavaa