Hyppää sisältöön

Mikko Korhosella jees päivä Dubaissa: ”Viheriöiden pinnat ovat kuin lasia alamäkeen”

Mikko Korhonen pääsee perjantaina tuoreille viheriöille ja oletettavasti torstaita leoppoisimpiin tuuliin

Korhonen pääsee perjantaina klo 5.10 Suomen aikaa ensimmäisessä ryhmässä tekemään pohjatulosta tuoreille viheriöille.

Mikko Korhonen teki viime viikolla Abu Dhabin European Tour -kilpailussa kolme parin ylittävää reikätulosta 72 pelaamansa reiän aikana. Torstaina Korhonen jatkoi siitä, mihin sunnuntaina jäi.

Hän piti korttinsa puhtaana bogeista 17 reikää, mutta joutui taipumaan viimein kierroksensa viimeisellä reiällä, eli kentän yhdeksännellä.

Yksi bogey ei kuitenkaan liiemmin vienyt pohjaa Korhosen erinomaiselta suoritukselta. Hän viimeisteli päivän mittaan kolme birdieä ja teki kierrostuloksen 70 (-2).

”Ihan jees päivä tänään. Kenttä pelaa tiukkana. Greenit ovat jännästi kuolleet, tietyissä kohdissa pinta on kuin lasia alamäkeen. Hyvää peliä kyllä, löin hyvin ja tein myös hyviä taistelu-pareja. Tuuli nousi iltapäivälle aika kovaksi ja se toi lisää haasteita”, Korhonen kommentoi.

Korhonen jakaa kilpailussa 20. sijaa ensimmäisen kierroksen ollessa vielä kesken muutaman pelaajan osalta.

Terävimmin kilpailun ovat aloittaneet Etelä-Afrikan Richard Sterne (-8) ja Yhdysvaltojen Kurt Kitayama (-7). Justin Harding ja  Sergio Garcia  saivat tuloksikseen 66 (-6).

Kalle Samooja jakaa parhaana suuomalaisena kahdeksatta sijaa 68 (-4). Sami Välimäki teki tuloksen 71 (-1) ja Tapio Pulkkanen tuloksen 72 (par).

Korhonen lähettää pallonsa matkaan aamuhämärissä. Torstaina ensimmäinen startti oli 7.20 paikallista aikaa, perjantaina Korhonen sekä englantilaiskonkarit  Chris Wood ja Richard McEvoy lähtevät ykköseltä taipaleelle  kymmentä minuuttia aiemmin, 7.10. (Suomessa 5.10)

Sami Välimäki (10.50) ja Tapio Pulkkanen (10.50) starttaavat samaan aikaan eri tiiltä, Kalle Samooja 11.10. ( Suomen aikoja

Omega Dubai Desert Classsic, tuloslista 

Viaplay ja  V Sport Golf näyttävät kisan suorina lähetyksinä 09.30-16.00

Etsi luettavaa