Hyppää sisältöön

Mikko Korhosella ja Kalle Samoojalla takkuinen startti Koreassa

Nick Mumford ja Mikko Korhonen ovat kulkeneet samoja polkuja alkukaudesta 2019. Pian yhteistyön käynnistyttyä Korhonen voitti Vovo China Openin. Kuva: Getty Images

Ranskan Antoine Rozner (-9) iski torstain aamukierroksella kovat pohjaluvut Jack Nicklaus Golf Golf Clubilla. Mikko Korhosen (+5) päivä oli vaikea. Myös Kalle Samoojan kierros (+3/9 reikää) käynnistyi tuloksellisesti vastatuulessa.

Korean Incheonissa pelataan DP World Tourin kauden 19:s kilpailu Euroopan ulkopuolelle ennen kiertueen siirtymistä kesäkaudeksi vanhalle mantereelle.

Korealaispelaajien parhaimmistoa ei ole saatu mukaan, suosikit ovat DP World Tourin vakiopelaajia, joista Adrian Meronk, Kazuki Higa, Robert MacIintyre ja Jordan Smith ovat maailmanlistalla sadan joukossa.

Edellisen viikon Japanin kilpailusta karsiutuneiden Tapio Pulkkasen ja Kalle Samoojan lisäksi pitkän matkan Koreaan teki kauden kahdeksanteen kilpailuunsa osallistuva Mikko Korhonen.

Potentiaaliiinsa nähden varsin vaatimattomasti syyskuun alusta pelannut Korhonen on pudonnut maailmanlistalla yhdeksän viiimeisen kuukauden aikana yli 100 sijaa. 13 kisan jaksoon mahtuu yhdeksän karsiutumista, mutta myös yksi kahdeksas sija, sekä kolmeen viimeiseen sijaluvut 17:s ja 25.

Nicklauksen kentällä Korhosen peli ei kuitenkaan torstaina auennut. Kierrostulokseksi kertyi 77,+5. Sijaluku on reilusti päälle sadan ja cut-rajan oikealle puolelle oli iltapäväivän pelaajien ollessa kierroksensa alkuvaiheilla viisi lyöntiä.

Ranskan Antoine Rozner (-9) johti tässä vaiheessa neljällä lyönnillä seuraavaan. Rozner on voittanut DP WOrld Tourilla kolmasti, Qatarissa, Dubaissa sekä Mauritiuksella.

Elisa Viihde Viaplay näyttää kilpailun suorana.

Lähetysajat:

  • Torstai ja perjantai 07.00-12.30
  • Lauantai ja sunnuntai 07.00-12.00

Tulospalvelu

Etsi luettavaa