Hyppää sisältöön

Mikko Korhosella hyvä ote Belfryn kenttään: ”Tänään edettiin väylille matalalla fadella”

Mikko Korhonen  tulee olemaan toisen päivän päättyessäkin hyvissä asemissa

Mikko Korhonen (70-71,-3) on ennen viikonlopun kierroksia asemissa kärjen tuntumassa.

Cran Canarian ja Teneriffan kisoissa siipi maassa pelannut Mikko Korhonen ilmaisi jo ennen British Mastersin käynnistymistä tykästymisestään  Birminghamisssa sijaitsevaan The Belfryn kenttään. 

Korhonen oli kierroksensa jälkeen suorapuheinen pelinsä tason vaihteluista avausten ja rautalyöntien välillä.

Taktiikka Korhosella on selkeä, pallo pitää pysyä pelissä turhia kauneuspisteitä keräämättä.
”Pysyi se lyhyeksi leikatulla, mutta vaihtelevasti. Draivaaminen on edelleen todella heikkoa, ei ole kuin matala fade olemassa tällä hetkellä. Nyt mennään sitten sillä”, hän kommentoi.
”Raudat olivat hetkittäin jo todella hyviä. Puttaaminen ihan ok, ei kuitenkaan mitään priimaa. Pidetään pallo pelissä ja koitetaan saada pari puttia sisään.”

Lauantaina hän pääsi kentälle ensimmäisessä kolmikossa aloittaen kierroksensa kympiltä.  Viiden birdien, kahden bogeyn ja tuplan myötä kertynyt lyöntimäärä 71,-1 on toisen päivän keskivertoa parempi.

Kierroksensa päättyessä Korhonen oli 20.  ja neljä lyöntiä  kärjestä. Aamupäivän parhaat tulokset kirjattiin Ranskan Julien Guerrierille  (-6) sekä hänen maanmiehelleen, konkari Raphael Jacquelinille (-5) joka kiritti Korhosta.

Viidennen perättäisen ET:n kisan pelannut Janne Kaske (73-77,+6) karsiutuu jatkosta. 
Sami Välimäki (71,-1) ja Tapio Pulkkanen 72, par) starttaavat toiselle kierrokselle samaan aikaan 15.20, mutta eri tiiauspaikoilta.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa