Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen valitsi parinsa World Cupiin: ”World Cup joukkue on Mikko ja Mikko”

Suomen World Cup -joukkueeseen kuuluu kaksi Mikkoa

Mikko Korhonen sai parhaana suomalaisena maailmanlistalla valita itselleen peliparin marraskuussa Melbournessa käytävään golfin World Cupiin. Korhosen valinta ei yllättänyt, vaan hän valitsi kapteeni Thomas Björnin mallia kunnioittaen joukkueeseensa arvokasta kokemusta.

Mikko Korhonen ja Mikko Ilonen lähtevät edustamaan Suomea golfin World Cupiin. Kilpailu ei ole osana mitään kiertuetta, eli virallista rahaa saati maailmanlistan pisteitä kisasta ei jaeta. 28 joukkueen kesken jaossa on kuitenkin kunnian lisäksi mojovat seitsemän miljoonaa dollaria! 

Korhonen pääsi tekemään valinnan, sillä hän on parhaana suomalaisena maailmanlistalla. Kisaan otettiin mukaan 28 maata, Korhosen sijoitus riitti 25:nteen pelipaikkaan. Valinta ei sinänsä ollut yllätys, sillä viisinkertainen European Tour -voittaja Mikko Ilonen on paitsi pelannut World Cupissa, mutta on myös voittanut viisi kisaa European Tourilla. 

””Hieno tapahtuma kyseessä. Todella hienoa saada Ilonen mukaan pariksi. Hänellä on paljon kokemusta noilta kentiltä ja kovat alustat sopivat hänelle hyvin”, Korhonen kertoi Golfpisteen sivuilla. 

Kisa pelataan Mikko Ilosen suosikkialueisiin kuuluvalla Melbournen Sandbeltilla. Alueella on kymmenkunta kenttää, joista lähes kaikki lukeutuvat maailman top-100 golfkenttien joukkoon. Peliareenana toimii Metropolitan Golf Club. Kenttä on linksmäinen ja tunnettu kovista pinnoistaan. 

Kilpailun pelimuotona käydään pelkkiä nelinpelejä. Vuoropäivin pelataan foursome ja bestball -pelimuotoja. 

Etsi luettavaa