Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen superkierroksella jatkoon Koreassa – Tapio Pulkkasella kolme lyöntiä kärkipariin

Mikko Korhonen pisti parasta osaamistaan esiin perjantain kierroksella. Tasaisessa kilpailussa vahva viikonloppu antaa mahdollisuuden koviinkin nousuihin tuloslistalla. KUVA: GETTY IMAGES

Mikko Korhonen (77-67,par) nousi perjantain toiseksi parhaalla tuloksella jatkoon Korea Championshipissa. Eroa kärkipariin Yannik Paul – Sanghyun Park (-8) on kahdeksan lyöntiä.

Mikko Korhosen mahdollisuudet selvitä jatkoon Incheonissa, Koreassa pelattavassa DP World Tourin kisassa vaikuttivat olemattomilta hänen lähtiessään perjantain iltapäiväkierrokselle.

Korhonen pelasi kuitenkin tuloksellisesti kuin eri mies. Parannusta tuli kymmenen lyöntiä, jolla hän nousi viimeisellä tuloksella kahdelle viimeiselle kierrokselle.

”Fokus oli päällä, sen se vaatii”

”Tänään oli jo golfkierros. Eipä siinä sen ihmeempiä eroja eiliseen ollut, mutta fokus oli tänään päällä hyvin. Sen se vaatii. Eilen olin aivan pihalla pelistä. Kiva pelata neljä kierrosta”, Korhonen kommentoi tiedotteessaan

Suomalaiskonkarille neljän kierroksen pelaaminen on helpottavaa paitsi pelituntuman parantamiseksi, myös pistelistalla nousemisen kannalta.

Korhosella ei ole valmista pelioikeutta kaudelle 2024. Nykyisen pistelistan sijoituksen (175.) pitää parantua kauden loppuun mennessä lähes 60 sijaa, jotta hän varmistaa pelien jatkumisen DP World Tourilla ilman karsintoja.

Tapio Pulkkanen (-5) on tuloslistalla sijalla 11:s, vain kolme lyöntiä kärjestä. Kalle Samooja (+2) karsiutui.

  • Mikko Korhonen lähtee kolmannelle kierroselle kello 1.10 Suomen aikaa
  • Tapio Pulkkasen starttiaika on kello 6.15

Elisa Viihde Viaplay näytttää kolmannen päivän suorana kello 07.00-12.00

Tulospalvelu

Etsi luettavaa