Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen pyrkii nauttimaan Wentworthin huippuun viritetystä kentästä

Mikko Korhonen pyrkii pelaamaan väyliä pitkin Wentworthissa

Mikko Korhonen starttaa uransa kolmanteen BMW PGA Championshipiin. Kentälle hän on päässyt vasta kerran, sillä toissavuonna hän vetäytyi juuri ennen kisaa loukkaantumisen takia.

Mikko Korhonen starttaa uransa toista kertaa Wentworthin kentällä huomenna käynnistyvässä BMW PGA Championshipissa. Virginia Waterin alueen satumetsässä palloa täytyy lyödä erinomaisesti, hyvät lyönnit eivät Korhosen mukaan riitä napakoille viheriöille. 

”Tämä on hieno tapahtuma. Kenttä on hyvässä tikissä, griinit ovat nopeita ja napakoita. Keskinkertaiset tai ok-lyönnit eivät riitä tällä viikolla, nyt täytyy lyödä todella hyvin, kenttä on niin haastava joka osa-alueelta”, Korhonen kertoo tiedotteessa. 

Korhonen on European Tourin pistelistalla toiseksi parhaana suomalaisena sijalla 76. Seuraavat kaksi viikkoa ovat koko kauden kannalta erittäin tärkeät, sillä niin Wentworthissa kuin Italiassa jaetaan seitsemän miljoonan dollarin palkintopotit. Hyvät sijoitukset nostaisivat kymmeniä sijoja pistelistalla. 

Siitä huolimatta Korhonen ei aio ottaa erityisiä paineita menestyksestä. Kisassa on mukana peräti 14 pelaajaa maailmanlistan 50 parhaan joukosta. Ykköstähtenä tuikkii Rory McIlroy, joka voitti kisan vuonna 2013.

”Mitään erityisiä odotuksia en itselleni aseta. Pyrin nauttimaan pelaamisesta ja vetämään täysillä!”, Korhonen linjaa. 

Korhosen lähtöaika on torstaina kello 13.15 Suomen aikaa. Mikko Ilonen lähtee vasta kello 17.00 ja Tapio Pulkkanen kello 12.30.

Etsi luettavaa