Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen pelikunnossa: ”Pystyin lyömään melko täysiä lyöntejä ilman kipuja”

Mikko Korhonen sai ranteensa pelikuntoon

Mikko Korhonen tulee palaamaan kentille tuikitärkeässä Nedbank Challengessa. Turkissa pelit jäivät pro-am -kierrokseen, jossa tullut rannevamma piti Korhosen ulkona varsinaisesta kisasta.

Rannevammat eivät ole golfissa leikin asia. Kyseinen krooninen lajitauti on vienyt monta uraa pois raiteiltaan ja täten ranteiden kanssa ei ole syytä ottaa riskejä. Mikko Korhosen vetäytyminen Turkish Airlines Openista oli täten oikein odotettu teko rannevamman tultua keskiviikon pro-amissa. 

Ilmeisesti suurilta loukkaantumisilta kuitenkin vältyttiin, sillä Korhonen on pelaavassa kokoonpanossa torstaina käynnistyvässä toisessa finaalikisassa Nedbank Challengessa. 7,5 miljoonan dollarin ja 10 000 pisteestä. 

Korhonen tippui tiukkaan tilanteeseen Turkin kisan aikana, sillä pisteitä ei tietenkään kertynyt. Nyt sijoitus Race to Dubaissa on 50 ja sama määrä tulee pääsemään Etelä-Afrikan jälkeen mukaan Dubain kauden päätöskilpailuun. 

”Sen verran päivitystä tilanteeseen, että pystyin jo lyömään melko täyttä lyöntiä ilman sen suurempia kipuja. Kohti Etelä-Afrikkaa siis, kiva kun saatiin Kallekin mukaan”, Korhonen kertoi Golfpisteen jutussa. 

Korhonen aloittaa torstaina Nedbank Challengen siis R2D:n sijalta 50 ja Kalle Samooja sijalta 71. Kalle tarvitsee todennäköisesti sijoituksen viiden parhaan joukkoon, jotta kausi voi jatkuva vielä Dubaissa. 

Lähde: Golfpiste

Etsi luettavaa