Mikko Korhonen otti askeleen kohti kärkeä British Mastersissa – Tapio Pulkkanen karsiutuu

Mikko Korhosella oli kierroksensa päätyttyä eroa kärkeen kolme lyöntiä. KUVA GETTY IMAGES

Mikko Korhonen (70-69,-5) oli toisen kierroksensa jälkeen kärkikymmenikössä. Edellisenä vuonna kolmanneksi Brabazon Coursella sijoittunut Korhonen teki torstain tapaan viisi birdietä, ja selvisi kahdella bogeylla.

Suomalaisilla on ainakin yksi pelaaja jatkossa ja erinomaisissa asemissa DP World Tourin kisassa Birminghamissa.

Mikko Korhonen sai perjantain kierroksella British Mastersissa avauskierrosta enemmän apua tuloksentekoon putteriltaan.

Hän teki ulosmenossa kolme birdietä, kaikki 3,3- 5,4 metrin matkoilta. Putteri oli lämpimänä myös sisääntulossa. Lyhyempikin uponneista birdieputeista oli yli kaksimetrinen, pidempi mitaltaan 4,5 metriä.

Torstaina upotettujen birdieputtien keskimitta oli 1,45 metriä, toisella kierroksella peräti 3,8 metriä.

Avauspäivän jälkeiseltä sijalta (17.) Korhonen tullee nousemaan, mahdollisesti jopa kymmenen joukkoon.

Tapio Pulkkasen pelit Englannissa päättyivät tuloksin 75-75,+6.