Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen nousi jo lyönnin päähän toisesta sijasta – Tyrrell Hatton omilla luvuillaan Abu Dhabissa

Tyrrell Hatton on nykäissyt viiden lyönnin johdon 31 reikää pelattuaan

Mikko Korhonen (-6/29reikää) jakaa kuudetta sijaa yhdeksän muun pelaajan kanssa. Toinen kierros jatkuu aamun valjetessa Abu Dhabissa.

Yksi mies on toisen kierroksen loppuvaiheilla omilla luvuillaan ET:n kauden avauskisassa, joka lukeutuu myös Rolex Seriesiin.

 Hän ei kuitenkaan ole loistavan avauskierroksensa jälkeen tuloksela -8 johtanut,  ja perjantaina kolme ensimmäistä reikää kaksi alle pelannut Rory McIlroy, jonka askelmerkit sekosivat pahasti selvässä johdossa.

McIlroy (-7) jakaa toista sijaa viisi lyöntiä Tyrrell Hattonia (-12) jäljessä. 

Viikonlopun aikana tuloslista tulee elämään todella vahvasti, sillä englantilaisen takaa-ajajista peräti 15 on tuloksissa -6 ja -7.

Mikko Korhonen ehti pelata ennen pimeyden laskeutumista 11 reikää. Birkkuja hän teki kolme, seitsemän parin lisäksi toistaiseksi ainoan boginsa.

Tasaisuus, bogien vähäisyys (kisan listakärki toistaiseksi) nosti hänet jaetulle kuudennelle tilalle.

Lauantaina Korhosella on varhainen herätys. Toisen kierroksen finaliseerauksen jälkeen pelaajat lähetetään aikataulun kiinniottamiseksi kahdelta tiiltä kolmannelle kierrokselle. Päivästä tulee pitkä ja henkisestikin kuluttava.

Kalle Samooja (73-71,par) ja Sami Välimäki (77-75,+8) pelasivat toisen kierroksen loppuun . Välimäki karsiutuu tehtyään 36 reiän aikana 11 bogia ja yhden tuplan. 

Tapio Pulkkanen (par/32 reikää) pelaa Korhosen tavoin toisen kierroksen loppuun lauantaina aamulla. 

Hän jakaa ensimmäistä sijalukua (66.) jolla ei pääse jatkoon. Yksi birdie ilman bogeja veisi Hattu-Tapion kahdelle viimeiselle kierrokselle.

Kalle Samoojan jatkopaikka riippuu siis siitä, kuinka toista kierrostaan loppuun pelaavat urakastaan aamulla selviytyvät. Jaettu sijaluku 65. riittäisi jatkoon.

European Tour, Abu Dhabi tuloslista

Etsi luettavaa