Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen lopettaa upean kauden parhaassa mahdollisessa seurassa

Francesco Molinari kirittää Mikko Korhosta kauden viimeisellä kierroksella

Mikko Korhonen pääsee pelaamaan upean kauden viimeisen kierroksen upean pelaajan kanssa. Rahalistan sijalla 41 ennen kauden finaalia oleva helsinkiläinen pääsee päättämään kauden arvoikkaammassa mahdollsiessa seurassa.

Mikko Korhonen lähtee sijalta 32 kauden päätösturnauksen viimeiseen päivään. Sinänsä kierroksen panokset ovat kohtalaisen mitään sanomattomat, mutta peliseura tulee sytyttämään. 

Vuoden 2018 The Open Championshipin voitto. Ryder Cupissa historian ensimmäisenä mannereurooppalaisena pelaajana kuusi pistettä. Hän myös tulee voittamaan huomenna European Tourin rahalistan, eli Race to Dubain. Miehellä on myös nimi: Francesco Molinari.

Molinari lähtee viimeiseen kierrokseen kisan sijalta 28 tuloksesta -5. Korhonen on lyönnin perässä ja sijalla 32. Jo pelkästään nykyiset sijoitukset toisivat pelaajille noin 50 000 euron viikkokorvauksen. Rahasumma on nopeasti tuplattavissa jos nousua tulee 10-15 sijaa. 

Korhonen oli lauantain kierrokseensa kohtalaisen tyytyväinen. Hän pääsi omien sanojensa mukaan pallottelemaan melko rennosti. 

””Tänään tuli ihan hyvä kierros. Lähdin vain rennosti pelailemaan ja sitä kautta hakemaan hyvää fiilistä. Tulos ei ollut ensisijaisen tärkeä, vaan se, että olisi kiva pelata””, Korhonen luonnehti.

Kisan voitosta pelaa vielä monta pelaajaa. Kärkikaksikkoon lähtee kaksi Masters-voittajaa. Danny Willett ja Patrick Reed lähtevät tuloksesta -14 jaetulta kärkipaikalta viimeiseen päivään. Lyönnin päässä on Jordan Smith.

Kahden lyönnin päässä kärkeä kärkkyvät Matt Wallace, Dean Burmeister ja viime viikon voittaja Lee Westwood.

Etsi luettavaa