Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen: ”Lähdetään kentälle ilon kautta”

Mikko Korhonen lähtee luottavaisena nauttimaan Abu Dhabin kisasta

Mikko Korhonen kokee, että valmistautumisleiri sujui todella hyvin. Yleensä varovaisesti omasta kunnostaan kommentoiva Korhonen vaikuttaa puhkuvan orastavan vahvaa itseluottamusta ennen kolmea Lähi-idän kisaa.

Mikko Korhonen sijoittui viime vuonna Abu Dhabissa sijalle 22. Se on kova saavutus maailmantähtiä vilisevässä kilpailussa. Kentän pitäisi istua Mikko Korhosen pelille todella hyvin, sillä väyläosumien merkitys on äärimmäisen tärkeä tiukalla kentällä. 

”Kenttä on tuttu, se on hieno baana. Peli tuntuu ihan mukavalta, vaikka tarkasti ei voi tietenkään sanoa, kun ei ole vielä yhtään reikää kilpailussa pelattu. Treenit menivät kuitenkin tosi hyvin, ei ole mitään valittamista””, Korhonen kertoi.

Varsinaisia kisatavoitteita Korhonen harvemmin kertoo julkisuuteen. Kovalla työllä maamme ykköspelaajaksi noussut Korhonen sijoittui viime vuonna kiertueen rankingissa 46:nneksi ja oli paras suomalainen. Todella kuuma alkukausi voisi avata paikan jopa kauden ensimmäiseen majoriin US Mastersiin. Se toki edellyttäisi noin 60 sijan nousua maailmanlistalla ennen huhtikuuta. 

Tällä viikolla Korhonen pääsee haastamaan taas maailman parhaita pelaajia. Mukana ovat maailmanlistan kakkonen ja kolmonen Brooks Koepka ja Dustin Johnson. Tommy Fleetwood on sijalla 12 ja voittanut kaksi edellistä kertaa kun kisaa on pelattu Abu Dhabissa. 

”Osallistujalista on kova, niin kuin täällä on aina. Lähdetään kentälle niin sanotusti ilon kautta!””, Suomen ykköspelaaja pohti.

Korhonen aloittaa pelinsä Suomen aikaa kello 10.35. 

Viasatin lähetys avauskierroksesta alkaa jo kello 5.30. Ensimmäinen osa keskiviikkona kestää kello 10.30 saakka ja iltapäivän ryhmistä näytetään takaysi alkaen kello 13.00. 

Etsi luettavaa