Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen kritisoi rajusti Saudi-Arabian viheriöitä: ”Mieluummin olisin lumitöissä Suomessa”

Sergio Garcia ja Mikko Korhonen eivät pitäneet viheriöistä Royal Greens -kentällä.

Mikko Korhosen sijoitus Saudi-Arabiassa oli jaettu 44, ja se oli miehelle suuri pettymys. Hän kritisoi voimakkaasti viheriöitä, joiden tärvelemisen takia Sergio Garcia diskattiin eilen kisasta.

Mikko Korhonen ei onnistunut Saudi International -kilpailun viimeisellä kierroksella sunnuntaina, vaan pelasi kisan heikoimman tuloksensa: 73 (+3). Hän päätyi yhteistulokseen -1 (68-69-68-73). Sen myötä hän tippui kisassa jaetulle 44. sijalle.

Korhonen onnistui tekemään tänään vain yhden birdien. Bogeja syntyi sitä vastoin neljä.

”Aika huono päivä tänään. Tähän päivään kulminoitui oikeastaan koko kuukauden setti, 95 prosenttisesti liian huonoa. Tätähän tämä on, huonoa niin kauan, että tulee se hyvä jakso, jos jaksaa olla kärsivällinen ja ottaa iskuja vastaan”, Korhonen kommentoi tiedotteessa.

Itsensä lisäksi suomalainen suomi myös vasta Royal Greens -kentät viheriöitä, jotka olivat hitaat ja epätasaiset.

Korhonen ei ollut ainoa pelaaja, joka moitti kisagriinejä – eilen Espanjan temperamenttinen Sergio Garcia vahingoitti suutuspäissään muutamaa viheriötä putterillaan. Garcia diskattiin kisasta, ja hän pyysi muilta pelaajilta anteeksi. Korhoselta löytyi kuitenkin ymmärrystä espanjalaiselle major-voittajalle.

”Kyllä Sergio (Garcia) oikeilla jäljillä oli. Nämä griinit ovat huonoja.  Eipä jää Saudi-Arabian kisasta paljon hyvää sanottavaa, mieluummin olisin lumitöissä Suomessa”, Korhonen sanoi.

Tosin lumitöistä ei makseta ihan yhtä hyvää korvausta kuin European Tourin kisasta. Korhonen tulee nimittäin tienaamaan sijoituksestaan 15 000–20 000 euroa.

Kilpailun voitti Yhdysvaltain Dustin Johnson (-19) ennen Kiinan Haotong Litä (-17) ja Englannin Tom Lewisiä (-16).

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa suorana Viasatilta ja Viaplayltä.

Etsi luettavaa