Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen kiilautui kärkitaistoon Belfryssa – teki eaglen par-nelosella

Mikko Korhoselle avautuu lauantaina mainio mahdollisuus ottaa isoja askelia kaikilla merkittävillä listoilla

Mikko Korhonen (70-71-68,-7) taistelee lauantaina kärkitiloista British Mastersissa lyötyään Belfryn kuuluisimmalla reiällä sisään 80 metrin matkalta.

Suomalaiskolmikolla Mikko Korhonen (-7), Tapio Pulkkanen (-5) ja Sami Välimäki (-3) on hyvin pullat uunissa European Tourin kauden ensimmäisessä Englannissa pelattavassa kisassa.
He kaikki pelasivat kisan parhaan tuloksensa perjantaina ja nousevat tuloslistalla. Ei dramaattisen paljon, mutta niin sanotusti asemiin, joista kykenee päätöspäivänä tekemään vielä isoja moveja kohden kärkeä

Englannin Golfin suurisuu, Eddie Pepperell (-10) siirtyi yksinään kärkeen.

Korhonen on kolme lyöntiä perässä.
Avauksiaan toisen päivän jälkeen valitellut Korhonen oli seitsemän reikää pelattuaan parissa.

Kahdeksannen birdie aloitti kirin, joka kahden sisääntulon par-viitosella tekemänsä birdien ja kymmenennen (par-4) eaglen myötä tuotti kokonaistuloksen 68,-4.

”Eagle kympille! Pitkästä aikaa tuli lyötyä sisään kauempaa. Matkaa oli 80 metriä ja 58-asteisella wedgellä sutaisin. Tietenkin vahvalla alakierteellä sisään reiän takaa. Hyvin oli paikkoja tänään ja raudat toimivat hyvin. Avauksetkin osuivat nyt ihan mukavasti ladulle. Koitetaan jatkaa samaan malliin huomenna”, Korhonen myhäili kierroksensa jälkeen.

Kisa on todella tasainen, sillä neljän lyönnin sisällä  (-6-10) on 21 pelaajaa.

Pulkkanen (-3) selviytyi niinikään hienosti kentän toisesta puoliskosta. Kokonaistuloksella -5 sijaluku on 22.
Välimäen (-2) kortti oli turhankin steriili. Kaksi birkkua, ei bogeja, sijaluku on 43.

Lyönnin päässä Pepperellista ovat Etelä-Afrikan sankari Dean Burmester Teneriffan kisasta, Puolalle ensimmäistä voittoa hakeva Adrian Meronk,  sekä Edoardo Molinari, Guido Migliozzi, Calum Hill sekä Robert MacIntyre .

Elisa Viihde Viaplay näyttää lauantaina kisan finaalikierroksen suorana lähetyksenä.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa