Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen jatkaa voittotaistelussa Etelä-Afrikassa – huomenna edessä jännittävä päivä

Mikko Korhonen on kaikki mahdollisuudet nousta voittoon huomenna.

Mikko Korhonen jatkoi loistavia otteita European Tourilla kisassa Etelä-Afrikassa.

Loistava lopetus nosti Mikko Korhosen takaisin voittotaisteluun Etelä-Afrikassa pelattavassa Tshwane Openissa. Helsinkiläinen pelasi seitsemän viimeistä reikää upeasti neljä alle parin ja päätyi yhteistulokseen -12 (68-64-69) ja vain kahden lyönnin päähän kisan kärjessä porhaltavasta George Coetzeesta, joka teki tänään päivän viimeiselle reiällä bogin.

Korhosen kanssa kakkossijaa jakaa upean kierroksen pelannut Sam Horsfield (64).

37-vuotiaan peli käynnistyi tänään yskähdellen. Hän oli 11 reiän jälkeen kolmatta kierrosta kaksi yli parin, kun yksikään birdie-putti ei ollut mennyt sisään. 

Ensimmäinen birdie tuli vasta reiälle 12, ja se avasi ketsuppipullon, sillä kierroksen loppuun Korhoselle syntyi vielä kolme birdietä lisää, muun muassa molemmille par 3 -rei’ille (14 ja 16).

Huomenna Korhonen tarjoaa suomalaisille golffaneille jännittävän päivän, sillä hänellä on kaikki edellytykset jopa voittoon. Korhosella on urallaan jo aiemmin kaksi kakkosijaa European Tourilla.

Kakkossijoista toinen tuli juuri viime vuonna samaisesta Tshwane Open -kilpailusta, jossa tänä vuonna palkintorahaa on jaossa miljoona euroa.

Tulospalvelu

European Tourin kilpailut näyttää suorana Viasat ja Viaplay


Golfmessuja vietetään parhaillaan Helsingin Messukeskuksessa Pasilassa. Tule messuille hankkimaan ensi kesän green feet edullisesti. Messutarjouksia voit ostaa myös verkkokaupastamme.


 

Etsi luettavaa