Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen jää pois Qatarin ja Kenian kisoista: ”En vaan jaksa tätä epätietoisuutta”

Mikko Korhonen pelaa seuraavan kerran aikaisintaan huhtikuun puoolivälin jälkeen Kanarian Saarilla pidettävissä kahdessa kisassa

Suomalaisista Qatarin osallistujalistalla ovat vielä edellisvuonna kolmanneksi sijoittunut Kalle Samooja sekä Tapio Pulkkanen

European Tourin pelaajien turnauskestävyys ja stressinsietokyky on kovilla koronaviruksen aiheuttamien muuttuvien tilanteiden myötä. 

Mikko Korhonen päätti lauantaina jättää väliin kolme seuraavaa kisaa Qatarissa ja Keniassa.

”Syy on tämä tilanne koronan kanssa ja jatkuva epätietoisuus kaikesta mitä tapahtuu – ei vaan jaksanut enää”, Korhonen kertoo tiedotteessaan

Qatar Masters -kilpailu pelataan 11.–14. maaliskuuta. Sen jälkeisillä viikoilla kilpaillaan kahdesti Keniassa.

Näissä kisoissa suomalaismenestys on Kalle Samoojan sekä Tapio Pulkkasen varassa. Myös Sami Välimäki on perunut osallistumisensa Qatariin, Kenian kisoissa hänen nimeään ei missään vaiheessa ollutkaan.

Tämän viikon ohjelmassa ollut Oman Open peruttiin jo aiemmin maan vaikean koronatilanteen vuoksi.

”Viisumia odottelin kotona, se ei ollut kunnossa vielä kymmenen tuntia ennen kun olisi pitänyt lähteä lentämään. Siinä vaiheessa kotona hikoillessani tajusin, etten tarvitse tätä enkä halua elää näin. Liian stressaavaa. Siirretään katseet seuraaviin kisoihin”, Korhonen kertoi viikonlopun tunnelmistaan.

Korhonen osoitti hyvää talvikuntoa Lähi-Idän kolmessa ensimmäisessä kisassa.  Hän oli Abu Dhabissa 15:s, Dubaissa 35:s ja Saudi-Arabiassa 33:s..

Seuraavan kerran Korhonen pelaa Euroopan kiertueella todennäköisesti huhtikuun toisella puoliskolla, jolloin ohjelmassa on kaksi kisaa Kanariansaarilla.

Lähde: Mikko Korhosen tiedote

European Tour

Etsi luettavaa