Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen (69,-2) nautti kierroksestaan Madridissa: ”Oli mukava pelata”

Mikko Korhonen on avauspäivän jälkeen kahdeksan lyönnin päässä hurmiossa pelanneesta Ross McGowanista

HIstoriallista kolmatta perättäistä voittoakotimaansa mestaruuskilpailussa tavoitteleva Jon Rahm (63,-8) selviytyi ensimmäisestä rastistaan Club de Campo Villa de Madridin kentällä kiitettävästi. Ross McGowan iski taululle huippuluvut 61,-10)

Pariin pelaaminen on odotetusti heikkoa valuuttaa torstaina käynnistyneissä Espanjan avoimissa Madridissa. Edellisessä  kisassa samalla kentällä (2019) voittoon jyräsi Jon Rahm tuloksella (-22.
Torstain jälkeen hän on tuloksellaan 63.-8 mainioissa asemissa aivan kärjen tuntumassa. Rahmin nälkä kolmannen perättäisen Espanjan mestaruuuden voittamiseksi on varmasti todella kova, mutta niin ovat odotuksetkin. Osallistujalistalla hän on meriiteiltään ja maailmanlistan sijoitukseltaan (1.) aivan omaa luokkaansa.

Lisämaustetta Rahmin voitontavoittelulle tuo se, että vain Seve Ballesteros on on voittanut Espanjan mestaruuden kolmasti. Mutta kukaan ei ole tehnyt sitä kolmasti peräkkäin, johon Rahmilla on mahdollisuus.

Kisaa johtavalla Ross McGowanilla on vuodelta 2009 rakkaussuhde Madridiin, jossa hän voitti, tosin eri kentällä pelatun Madrid Mastersin tuloksella -25 kolmen lyönnin erolla Mikko Iloseen.

Mikko Korhonen etsi lyöntinsä kaarta

Neljästä suomalaisesta meneillään olevassa kisassa Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen avasivat osuutensa aamupäivällä tuloksella 69,-2.
Korhonen viimeisteli päivän mittaan viisi birdieä. Bogeja kertyi kolme.

”Ihan ok päivä tänään. Vähän hermostunutta peliä, kun lyönnin kaari ei ollut vielä ihan selvillä tauon jäljiltä. Muutamia vetoja jäi linjasta vasemmalle. Vähän rutiinia lisää, niin siitä se lyöntikin taas asettuu.”
”Lopussa löin jo hyvin tiiltä. Kokonaisuudessaan hyvä taistelu tänään ja mikä tärkeintä, niin mukavaa oli pelata”, Korhonen iloitsi tiedotteessaan.

Rahmin vuonna 2019 voittamassa kilpailussa Mikko Korhonen nousi kolmannen kierroksen neljän ensimmäisen reiän aikana jo aivan kärjen tuntumaan. Hän oli neljä reikää pelattuaan päiväänsä kolme alle, kymmenen alle yhteensä. Loppupätkä lauantaina oli tuskaa, samoin neljä ensimmäistä sunnuntaina. Tämän 18 reiän jakson hän pelasi viisi yli, loput 14 taas neljä alle. Lopulliseksi sijoitukseksi tuli silti mainio 17. 

Torstain kierroksen päättyessä myöhemmin illalla Korhonen ja Pulkkanen ovat oletettavasti sijalukukujen 40-55 välissä. Perjantain jälkeen 65 ensimmäistä ja saman tuloksen omaavat pääsevät jatkoon kilpailussa, jossa päivän lyhentymisen vuoksi on mukana vain 132 pelaajaa

Sami Välimäki ja Kalle Samooja pelaavat torstaina iltapäivän ryhmissä. Perjantaina Korhosen lähtöaika on kello 14.50 Suomen aikaa.
Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf näyttävät kisan suorana kello 15.00-20.30

Tulospalvelu

Etsi luettavaa