Hyppää sisältöön

Mikko Ilosella kämppäongelmia Italiassa

Mikko Ilonen on muuttanut jo kaksi kertaa Italian Nähdään pian!

Mikko Ilosella on ollut tapahtumarikas alkuviikko Garda-järvellä. Lahtelainen kertoo, että majoitukset eivät ole vielä toimineet ja nyt kokeilussa on jo kolmas asumisratkaisu. Itse kisaan Ilonen starttaa kentälle, jossa ei ole koskaan kisaillut.

Mikko Ilonen saa viettää rauhallista torstaipäivää Garda-järvellä. Ilosen lähtöaika on koko avauspäivän viimeinen, vasta kello 14.30 paikallista aikaa. Alkuviikko on ollut tapahtumarikas, sillä Ilonen perheineen ei ole löytänyt optimaalista asuinympäristöä helpolla. 

”Olemme muuttaneet jo kaksi kertaa tämän viikon aikana. Toivottavasti kolmas kerta toden sanoo, sormet ristissä sen puolesta, että tämä toimii loppuviikon”, Ilonen kertoo Facebook -päivityksessään.

Kisakenttä Garda Golf Club on Iloselle uusi tuttavuus. Alkuviikon aikana hän on kävellyt sen kerran läpi ja pelannut kerran. 

”Kenttä on todella hyvä ja selkeä. Se on hieman pehmeän oloinen, sillä iltaisin on ollut sään puolesta myrskyisää. Alan pikkuhiljaa tottua kenttään”, Ilonen kirjoitteli. 

Viime viikolla Ilonen vietti vapaaviikonloppua Wentworthissa. Sitä ennen lahtelainen kerkesi pääsemään jatkoon peräti kuusi kertaa peräkkäin. Ilonen löytyy European Tourin RaceToDubai listan sijalta 64 ennen seitsemän miljoonan dollarin Italian Openia. 

Tapio Pulkkanen ja Mikko Korhonen ovat avanneet kisan kello 10.30 Suomen aikaa.

Kilpailun tulospalvelu alla olevasta linkistä. 

Italian Open

Viasat Golf ja Viaplay näyttävät kilpailun suorina lähetyksinä.

Etsi luettavaa