Hyppää sisältöön

Mikko Ilonen teki historiaa iskemällä holarin Hollannissa

Mikko Ilonen puhuu Vierumäen European Tourin kisan puolesta.

Mikko Ilosen kova vire jatkuu European Tourilla. Lahtelainen teki ässän päivän viidennellä reiällään. Se on kiertueen kaikkien aikojen tuhannes hole-in-one.

Mikko Ilonen on aloittanut KLM Openin erinomaisesti. Ilonen on viiden reiän jälkeen kierrostaan kaksi alle parin – tehtyään hole-in-onen reiälle 14. reiälle. Reikä on 122 metriä pitkä par 3. 

Ilonen teki samalla kiertueen historiaa, sillä lahtelaisen tekemä ässä oli kiertueen kaikkien aikojen tuhannes hole-in-one.

”Holariveroa” Ilonen ei onnistumisestaan joutunut maksamaan, sillä seuraavalle reiällä hän teki parin. Ilosen upea holari on herättänyt myös kovaa pöhinää sosiaalisessa mediassa.

Mikko toimi tänään tylynä ”isäntänä”, sillä 14. reiällä on käynnissä beat the pro -kilpailu, jossa kolmena ensimmäisenä kilpailupäivänä yksi fani saa yrittää voittaa kolme ammattilaista lähimmäksi lippua -kisassa.

Mikäli amatööri voittaa ammattilaiset, hän saa palkinnoksi kilpailun pääsponsorina toimivan KLM:n lentoliput. Ilosen ryhmällä liput jäivät tällä kertaa lunastamatta. Eilen prot päihitti neljän händärillä pelaava Lauren Hillebrand.

Kaksi alle tulos riittää tässä vaiheessa kymmenenteen sijaan. Samassa tuloksessa on myös Mikko Korhonen, joka teki birdiet rei’ille neljä ja kuusi.

Kilpailu jouduttiin eilen keskeyttämään, joten kaksikko pelaa vielä ensimmäistä kierrostaan. Kisan kärjessä ovat Itävallan Bernd Wiesberger ja Englannin Richard Finch. He ehtivät pelata eilen avauskierroksen loppuun ja ovat tuloksessa viisi alle parin.

Tulospalvelu

Lue myös nämä:
Mikko Korhonen ja Karri Kakko nukkuvat sopuisasti samassa sängyssä

Sää aiheuttaa päänvaivaa järjestäjille, vain Roope Kakko ehti maaliin Hollannissa

Kilpailua voi seurata Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa