Hyppää sisältöön

Mikko Ilonen sinnitteli jatkoon Omanissa – todennäköisesti

Mikko Ilosen birdiet ja bogit pelasivat tasapelin kisan ensimmäisen puoliskon aikana

Mikko Ilonen kertoi torstai-iltana Facebookissaan päivällä vaivanneesta migreenistä. Toinen kierros oli hyvin samankaltainen birdieiden ja bogien taisto. Perjantaina birdiet veivät niukan voiton.

Mikko Ilosen (par) kilpailu Omanissa tullee kaiken järjen mukaan jatkumaan myös viikonloppuna. Lahtelainen kävi kaksi ensimmäistä päivää tasaista kilpailua birdieidensä ja bogiensa kanssa. Taisto päättyi ensimmäisenä päivänä bogien voittoon 4-3, kun toisena päivänä tilanne kääntyi birdieiden puolelle tiukoin lukemin 5-4. 

Kahteen ensimmäiseen päivään Ilonen kirjautti täten kahdeksan kumpiakin. Pareja kertyi kaksikymmentä kappaletta. Ihannetuloksella Ilonen on kilpailussa sijalla 56 kun iltapäivän ryhmät ovat vasta lähteneet kentälle. 

Tulostaso tuntuu tällä hetkellä olevan keskimäärin niukasti alle parin, joten olisi suuri epätodennäköisyys, että Ilonen onnistuisi tippumaan enää cutin ulkopuolelle. Ilonen olisi täten päässyt jatkoon kaikissa vuoden 2018 pelaamassaan kolmessa kilpailussa. 

Alkukausi vaikuttaa hyvin samanhenkiseltä kuin viime vuonna. Tasaista taapertamista cutista läpi, mutta huippusijoitukset uupuvat. Viime vuonna Ilonen onnistui murtautumaan ensimmäistä kertaa 30 parhaan joukkoon heinäkuun lopussa oltuaan Porche European Openissa kahdeksas. Ennen sitä tehtyjä cutteja oli jo kuusi kappaletta, joissa paras sija oli Dubain 32:s sija. 

Kun jatkoonpääsy Omanissa varmistuu ja migreeni on selätetty, odotamme Iloselta iloista birdie-juhlaa viikonloppuna! Toivottavasti viikonloppuna birdiet kääntävät bogeista selkeän 10-0 -voiton. 

Mikko Korhonen on pelannut toista kierrostaan 16 reikää. Hän teki juuri triplabogin kolmanneksi viimeiselle väylällään tippuen lyönnin cut-rajan taakse tulokseen +1. Korhosesta lisää myöhemmin.

Tapio Pulkkanen on aloittanut toisen kierroksen tekemällä birdien toiselle reiälle. Hän on samassa tuloksessa Korhosen kanssa kun kierrosta on 16 reikää jäljellä. Kisan kärjessä on Matthew Southgate pelattuaan kaksi ensimmäistä kierrosta yhteistuloksella -9. 

Tulospalvelu

Kilpailua voi seurata suorina lähetyksinä Viasat Golf ja Viaplayn kanavilta. 

Viasat Golf 

Viaplay

Etsi luettavaa