Hyppää sisältöön

Mikko Ilonen paljasti Tiger Woodsin paheen Vappu & Maria Livessä

Mikko Ilonen paljasti haastattelussa

Mikko Ilonen oli rennonletkeällä tuulella kuten hän on lopettamispäätöksensä jälkeen ollut. Ilonen jutusteli golfista ja muista aiheista. Yksi kysymys koski Tiger Woodsia, josta Ilonen paljasti yhden asian mitä moni ei tiennyt.

Mikko Ilonen istahti MTV:n keskusteluohjelmaan Vappu & Maria Liveen keskiviikkoiltana. Ilonen on lopettanut uransa ja antanut itsestään onnellisen kuvan päätöksen jälkeen. Golfareille jo tutut asiat päätöksen takana käytiin nopeasti läpi, mutta räväytettiin haastattelussa myös kovempiakin kysymyksiä. 

”Nousit samoihin aikoihin huipulle Tiger Woodsin kanssa ja olette pelanneet useasti yhdessä. Voitko kertoa meille Tiger Woodsista jotain mitä emme vielä lehdistä tiedä”, haastattelija kysyi. 

Ilonen ei ollut kysymyksestä moksiskaan, vaan kertoi näkemyksiään Woodsista. 

”Tiger on todella sulkeutunut henkilö, jolla on ollut paljon tapahtumaa elämässään. Kaikki tuli vähän kerralla ulos, vaikka hän oli muuten salannut yksityiselämänsä siihen saakka. Yksi asia mitä ihmiset harvoin Tigerista tietävät on, että hän käyttää nuuskaa”, Mikko kertoi. 

Tigerin nuuskan käyttö lienee peruja avioliitosta ruotsalaiseen Elin Nordgreniin. Koko haastattelu on nähtävissä MTV:n verkkopalvelussa, joka kannattaa ehdottomasti katsoa jos se jäi eilen katsomatta.

Iloselta kysyttiin myös nähdäänkö häntä tulevaisuudessa tosi-tv ohjelmissa. Ilonen ei antanut vielä kokonaista lupaustaan osallistumisesta Tanssii tähtien kanssa ohjelmaan, vaikka Vappu Pimiä yritti kovasti saada Ilosen rekrytoitua mukaan suorassa lähetyksessä. Ehkä Mikko on salaa ilmoittautunut keväällä kuvattavaan Selviytyjät Suomi ohjelmaan, jonka osallistujia ei ole vielä julkaistu.

Etsi luettavaa