Mikko Ilonen loisti Sydneyssa: Viheriöosumat 17/18!

Mikko Ilonen hakee Australiassa tuntumaa ensi viikolla pelattavaan World Cupiin.

Mikko Ilosen kolmas kierros alkoi näyttää viisinkertaisen European Tour -voittajan parempaa virettä. Lahtelainen oli yksi lauantain parhaista pelaajista nousten tavoittelemaan jopa top-5 sijoitusta sunnuntaina.

Mikko Ilonen oli hereillä heti aamusta kun Sydneyssa sijaitsevalla The Lakes Golf Clubilla käytiin Australian Openin kolmatta kierrosta. Lahtelainen hurjasteli neljä birdietä jo kierroksen ensimmäiseen kolmannekseen.

Etuysin saldo oli viisi birdietä ja yksi bogi. Takaysillä Ilonen teki yhden birdien ja yhden bogey. Tämä johti kierrostulokseen 68 (-4), jolla nousua tuli noin kolmekymmentä sijaa. Kun viimeiseen päivään lähdetään varhain sunnuntai-aamuna, on Ilosen sijoitus 18.

Lauantain kierroksella erityisesti pallonlyöminen oli timanttista. Ilosen tilastoista löytyy greeniosumia peräti 17/18. Myös puttimäärä 33 kielii siitä, että tulos ei edes ollut paras mahdollinen mitä oli otettavissa.

Kisan kärjessä on PGA Touria työkseen kiertävä meksikolainen Abraham Ancer. Meksikolaisen voitto on jopa todennäköinen, sillä hänen johtoasemansa on peräti viisi lyöntiä yhteistuloksella -13. Toisena on japanilainen amatööri Keita Nakajima tuloksessa -8.

Paras aussi on Marcus Fraser, joka jakaa kolmannen sijan Keegan Bradleyn kanssa tuloksella -7. Kuusi alle parin on muun muassa PGA Tourilla viime viikolla voittanut Matt Kuchar

Mikko Ilonen pelaa ensi viikolla World Cupissa yhdessä Mikko Korhosen kanssa. Ilosen vire näyttää olevan sopivan nousujohteinen ennen ensi viikon suurkisaa!