Hyppää sisältöön

Mikko Ilonen loikkasi 69 sijaa maailmanlistalla

Mikko Ilonen GoGolf

Mikko Ilonen sijoittui eilen viidenneksi Sveitsissä pelatussa European Tourin kisassa. Se tiesi melkoista nousua golfin maailmanlistalla.

Mikko Ilosen hyvät pelit näkyvät myös golfin maailmanlistalla. Ilonen sijoittui eilen Omega European Masters -kisassa viidenneksi ja rankingissa sijalle 333 otti suuren loikan maailmanlistalla. Ilosen tuore noteeraus listalla 264:s.

Suomen ykköspelaajan viitta säilyi kuitenkin edelleen Mikko Korhosella, vaikka tämä on kisaillut viime aikoina kitsaasti varvasvaivojen takia.

Korhosen tuorein noteeraus maailmanlistalla on 197:s. Terveyshuolista huolimatta Korhonen pelaa hyvää kautta. Hän on kiertueen rahalistalla sijalla 85. 

Nyt Korhonen aikoo pelata kolme kilpailua peräjälkeen. Ensimmäisenä niistä on vuorossa KLM Open, joka pelataan Hollannissa.

Kilpailuun osallistuu myös Mikko Ilonen, joka teki yhden päivän pikavisiitin Suomeen. Hän matkusti eilen takaisin Suomeen pelkästään selkäreppu matkatavarana, sillä mailat ja pelivaatteet matkasivat kiertueen mukana suoraan Sveitsistä Hollantiin.

Ilosen sijoitus kiertueen rahalistalla on 106:s, kun ennen Sveitsin kisaa hän oli 140:ntenä.

KLM Openissa on mukana myös Roope Kakko, jonka sijoitus maailmanlistalla on painunut päälle 900:n. Kauden alussa Kakko oli maailmanlistalla yli 500 sijaa korkeammalla.

Hänen edellään ovat muun muassa Challenge Tourilla pelaavat Tapio Pulkkanen (377.), Oliver Lindell (419.).

Etsi luettavaa