Hyppää sisältöön

Mikko Ilonen kummina – Aleksi Salminen järjestää Lasten Jäätelögolf -tapahtuman Hattula Golfissa

Aleksi Salminen lukeutuu maamme nuorimpiin golfin pr-henkilöihin. KUVA: Sisältöstudio Miia Salminen.

9-vuotias Aleksi järjestää Hattula Golfin ja Hattulan kunnan kanssa toistamiseen 2012-2014 vuosina syntyneille tarkoitetun tapahtuman, jossa golfin lisäksi on muitakin lajeja kokeiltavana.

Aleksi Salminen on kahden viimeisen vuoden aikana noussut harrastustensa golfin, jääkiekon ja salibandyn kautta ikäisekseen melkoiseksi somehahmoksi.

Jo 7-vuotiaana hän aloitti yhdessä äitinsä Miia Salmisen kanssa instagramissa ja YouTubessa harrastuksiinsa liittyvän julkaisutoiminnan.

Golfin osalta hän lukeutuu lajin nuorimpiin pr-hahmoihin, joka on ennakkoluulottomasti murtanut käsityksiä korkeasta aloituskynnyksestä.

Videoillaan hän kertoo paitsi omasta golfistaan, antaa tietoiskuja ja oppia lajista selkokielellä sortumatta teknisiin nyansseihin.

Aleksi järjestää jo toistamiseen Hattula Golfissa Lasten Jäätelögolfin, joka on ensisijaisesti tarkoitettu niille 2012-2014 synteille lapsille, jotka eivät vielä peliä harrasta.

”Se ei muuten ole varsinaisesti mikään kilpailu. Kannustetaan kaikkia kokeilemaan golfia, joka on ihan superlaji. Mutta sieltä voi löytyä joku muukin laji josta tykkää”, Aleksi täsmensi edellisvuoden kisaennakossa varsin ponnekkaasti.

Urheilua laajalti seuraavana fanina Aleksi on aloittanut kouluttautumisen toimittajan työhön. Haastateltavina ovat videoilla jo muun muassa Kultaleijona Jere Innala, sekä Suomen kaikkien aikojen paras golfari Mikko Ilonen.

Aleksiiin tutustutttuaan Ilonen lupautui myös tämän järjestämän Jäätelögolfin kummiksi.

Vaikka Ilonen ei ehdi 12.6. järjestettävään tapahtumaan mukaan, häneltä on tulossa osallistujille palkintoja.

Lasten Jäätelögolf 12.6. 2022

Lasten Jäätelögolf

-Hattula Golf 12.6 klo 10-12

-tarkoitettu 2012-2014 syntyneille

-kaikille osallistujille palkinnnoksi jäätelöt

Järjestäjät: Hattula Golf, Hattulan kunta, Aleksi Salminen, SisältöStudio Miia Salminen

-Kummi: Mikko Ilonen

-Osallistumismaksu 5 €

Ilmoitttautumiset: Hattula Golf, nexgolf / 0600 550126

Hattula Golf

Etsi luettavaa