Hyppää sisältöön

Mikko Ilonen ja Minea Blomqvist-Kakko vetureina juniorityön kehittämisessä

Minea Blomqvist-Kakko palaa LET:n kisaan vajaan kahden vuoden tauon jälkeen

PIckalassa 12.8 järjestettävässä pro-amissa ovat mukana lähes kaikki maamme huippupelaajat Mikko Korhosesta alkaen.

Mikko Ilonen ja Minea Blomqvist-Kakko yhdistävät voimansa ainutlaatuiseen Pro-am tapahtumaan suomalaisen juniorityön hyväksi. 

12..8 järjestettävässä tapahtumassa kisataan nelihenkisin ryhmin, jossa jokaisessa ryhmässä on yksi ammattilainen ja kolme amatööriä. Jokainen ammattilainen edustaa omaa golfseuraansa ja tapahtuman voittaneen ryhmän ammattilainen luovuttaa voittamansa palkintopotin oman seuransa juniorityöhön.

Tapahtuman tavoitteena on kerätä 15 000 euroa juniorityöhön. Kisaan osallistuvat pelaajat kilpailevat yhteensä 5 000 euron potista, joka jaetaan kolmen ensimmäisen kesken.

Kilpailun yhteydessä järjestetään seurojen juniorivalmentajille luentoja jossa mm. Mikko Ilonen ja Timo Rauhala kertovat mitä menestys vaatii ja Martti Alanko kertoo lajin fyysisistä vaatimuksista. 

Mikko Ilonen peli sakkasi kaudellla 2005, eikä ahkera kilpaileminenkaan tuonut hänelle kortttia seuraavalle vuodelle

Mikko Ilonen peli sakkasi kaudellla 2005, eikä ahkera kilpaileminenkaan tuonut hänelle kortttia seuraavalle vuodelle

GETTY IMAGES

Tapahtuman tiedotteessa perustellaan varsin selvin sanankääntein syitä pelaajien ulostulolle ja aktiivisuudelle: 

”Suomalaiseen juniorityöhön tarvitaan varoja, jotta menestystä voidaan saada jatkossakin juniorin perheiden taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Intohimoa ja rakkautta lajiin omaavat juniorit pitää saada pysymään lajin parissa ja seurojen tulee pystyä tarjoamaan ammattitaitoista valmennusta ja opastusta junioreilleen.”

Yhteinen päämäärä on saada lajin pariin lisää lapsia ja lisätä resursseja seura työhön.  Golf on parhaimmillaan läpi elämän kestävä harrastus lapselle ja sitä positiivista viestiä pitää saada vietyä eteenpäin.”

”Tavoite on tehdä tapahtumasta perinne jossa suomigolf kokoontuu kerran vuodessa yhteen vaihtamaan ajatuksia ja tarinoita lajin kipukohdista ja myöskin hyväksi havaituista toimintamalleista.”

Mikon ja Minnin lisäksi Pickalan kisaan osallistuvat  mm. Mikko Korhonen, Ursula Wikstöm, Noora Tamminen, Sanna Nuutinen,  Tapio Pulkkanen, Roope Kakko sekä monia muita suomen kärkikaartiin kuuluvia ammattilaisia.

Minea Blomqvist-Kakon toive on, että pro-am ( 1 800 e / 3 henkeä) myytäisiin mahdollisimman nopeasti loppuun.

”Kerää oma jengi kasaan ja lähde pelaamaan Suomen parhaiden pelaajien kanssa hyvään tarkoitukseen ”, Minni Blomqvist-Kakko kehottaa.

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumiset

Etsi luettavaa