Hyppää sisältöön

Mikko Ilonen European Tourin blogissa: ”Kenttien suunnitteleminen kiinnostaa”

Mikko Ilonen harmitteli peliesitystään Kiinassa.

Mikko Ilonen valotti European Tourin blogissaan muun muassa peliuransa jälkeisiä suunnitelmia. Golfkenttien suunnittelu vaikuttaisi olevan yksi tie, johon Ilonen on suuntaamassa.

Viikko sitten uransa lopettamisesta kertonut Mikko Ilonen kirjoitti European Tourin sivuilla julkaistussa blogissa, että häntä kiinnostaa tulevaisuudessa kenttien suunnittelu. Ilonen kertoi asiasta nyt ensimmäistä kertaa.

”Tulevaisuudessa toivoisin, että voisin pystyä tekemään töitä golfkenttien suunnittelun parissa”, Ilonen kirjoitti.

Blogiteksti on Iloselta ensimmäinen ulostulo aiheesta, sillä hän ei ole maininnut uransa lopettamisen jälkeisissä haastatteluissa, että häntä kiinnostaisi kenttien suunnittelu.

Blogissa Ilonen myös sanoi, että häntä kiinnostaa myös työskentely nuorten pelaajien kanssa, jotka pyrkivät löytämään tiensä ammattilaiseksi.

”Minulla ei ole kunnianhimoa ryhtyä valmentajaksi, mutta ihan varmasti pyrin tekemään jotakin sellaista, joka hyödyttää peliä. Toivottavasti pystyn auttamaan nuoria pelaajia tulemaan golfariksi ja auttamaan heitä elämässään. Minulla on paljon kokemusta, jota voin jakaa eteenpäin”, Ilonen päätti kirjoituksensa.

Ilosen kirjoituksen voi lukea kokonaisuudessaan täältä.

 

Etsi luettavaa