Hyppää sisältöön

Miki Kuronen tuntee Lakiston kujeet – Daniella Barrett antaa näyttöjä EM-kisoja varten

Miki Kuronen lähtee Nordcenterin kisan tapaan nauttimaan pelaamisesta

Kauden toinen Audi Finnish PGA Golf Tourin osakilpailu käynnistyy perjantaina Suur-Helsingin Golfin Lakiston kentällä. Kilpailuun on ilmoittautunut peräti 170 pelaajaa.

Miki Kuronen lähtee tervettä itseluottamusta puhkuen kesyttämään Lakiston haasteita.  Kauden avauskilpailussa Nordcenterissa uusinnassa  kakkoseksi Roope Kakolle jäänyt Kuronen on elänyt talven eri tyyliin kuin aiemmin.

 ”Golf on ollut  aiemmin täysin ykkössijalla kaikessa tekemisessä. Viime talvena en juuri koskenut mailoihin. Kuten Nordcenterissä nähtiin, taidot ovat siitä huolimatta tallella, mutta en aseta itselleni tällä hetkellä niin suuria paineita kisoissa menestymisestä. Samalla reseptillä lähdetään myös Lakistoon, eli nautitaan pelaamisesta”, Nurmijärven Golfklubia edustava Kuronen kertoo.

Lakisto on Kuroselle tuttuakin tutumpi kenttä, ja hän lähteekin ottamaan hyötyä tutusta areenasta.

”Olen pelannut Lakistossa varmasti eniten kierroksia, jos jätetään kotikenttä pois laskuista. Kenttä on siis todella tuttu, ja siitä on varmasti hyötyä.”

Edellisvuoden voittaja Oliver Lindell ei ole puolustamassa ykköstilaansa. Mukana olevista pelaajista korkeimmalle (3.) sijoittui edelliskaudella Viron Carl Hellat.

Amatöörit taistelevat paikoista EM-kisoihin

Naisten kilpailun osallistujalistalla on monia Yhdysvalloissa talven viettäneitä yliopistogolfareita. Miamin yliopistossa opiskeleva Daniella Barrett on ehtinyt olla kotona reilun viikon, ja intoa kilpailemiseen riittää.

Suomessa Daniella Barrett edustaa Aura Golfia

Suomessa Daniella Barrett edustaa Aura Golfia

Juha Hakulinen

”Meillä peruttiin kauden kaksi viimeistä kilpailua, ja muutenkin tämä kevätlukukausi oli hieman hankalampi. Meillä oli ensimmäistä kertaa pitkään aikaa yhdeksän pelaajaa meidän joukkueessa, ja vain viisi pelaajaa mahtui kisaan. Olin monessa karsinnassa harmittavasti kuudes, enkä mahtunut joukkueeseen”, Barrett harmittelee.

Suunniteltua vähemmän kisoja talvikaudella alle saanut Barrett lähtee Lakistoon antamaan myös näyttöjä kesäkuussa pelattavia EM-kisoja varten. Niihin hänellä on iso into päästä mukaan.

”Lakisto on todella tuttu kenttä. Siellä on paljon lyhyitä väyliä, ja niitä pitää pystyä hyödyntämään.”

Naisten sarjan suosikkeja ovat Barrettin ohella Lakiston edellisvuotinen sankari Henni Mustonen,  Anna Backman, sekä Nordcenterissa voittanut Kerttu Hiltunen.
 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa