Hyppää sisältöön

Miki Kuronen lähtee hyvin levänneenä PGA:n mestaruuskilpailuihin – pelataanko Vuosaaressa kovaa links-golfia?

Onko Miki Kurosesta PGA:n mestariksi Vuosaaressa?

Vuosaari Golf isännöi Suomen PGA:n mestaruuskilpailuja. Kilpailun yleisessä sarjassa käydään todennäköisesti laadukasta taistelua legendaarisesta mestaruudesta. Viheriöt ja kenttä on ainakin toistaiseksi todella kovassa kunnossa.

Ammattilaisgolfjärjestö PGA:n mestaruuskilpailu, Audi PGA Finland Championship, käynnistyy keskiviikkona Vuosaari Golfissa. Kilpailussa on mukana sekä pelaavia että opettavia PGA-ammattilaisia, ja he pelaavat 54 reiän mittaisen kilpailun. Seniorisarjassa pelataan 36 reikää. Yleisen sarjan palkintopotissa on 10 000 euroa.

Nurmijärven Golfklubia edustava Miki Kuronen on muiden Suomessa pelaavien ammattilaisten tavoin pelannut tiiviin alkukauden, joten juhannustauko tuli hyvään saumaan. Vuosaareen lähtee kuitenkin hyvin levännyt mies, joka toivoo, että kilpailussa päästäisiin pelaamaan kovalla kentällä.

”Silloin Vuosaaren kenttä pelaa parhaimmillaan. Jos kenttä ja viheriöt ovat kovia, pallot pomppivat ja rullaavat todella paljon. Se vaatii tarkkaa lyömistä ja pitää tietää mitat hyvin. Vuosaaressa on paljon väyliä, missä pallon lentokaarta pitää muokata. Sellaisesta golfista minä tykkään”, Kuronen kertoo.

Kuronen on pelannut tällä kaudella hieman tahmeasti, ja sijoitukset alkukauden Audi Finnish PGA Golf Tourin kilpailuissa ovat olleet top 10:n ulkopuolella. Peli on kuitenkin parantunut koko ajan, eikä Kuronen ole huolissaan omasta tekemisestään.

”Peli on hyvässä kunnossa, minulla on kova luotto siihen. Nyt vaan pitää saada mies ja mieli teräviksi”, Kuronen sanoo päättäväisesti.

Kurosen lisäksi kilpailuun osallistuu 38 PGA:n jäsentä. Kilpailu käynnistyy keskiviikkoaamuna, ja yleisöllä on vapaa pääsy seuraamaan huippugolfia paikan päälle.

Lähtöajat ja tulospalvelu: 

Etsi luettavaa