Hyppää sisältöön

Mike Lorenzo-Vera: ”Ainoastaan golfarit edes tietävät Ryder Cupista Ranskassa”

Michael Lorenzo-Veran mielestä Ryder Cupia ei välttämättä pitäisi pelata Pariisissa

Yksi Ranskan parhaista golfammattilaisista, Mike Lorenzo-Vera kertoo maan golfin karusta tilasta NY Timesin haastattelussa. Hänen mukaansa maan golf on täysin retuperällä.

Michael ”Mike” Lorenzo-Vera on tunnettu näyttävistä viiksistään ja nyt myös terävästä lausunnostaan. 33-vuotias antoi melko tylyn kuvan ranskalaisesta golfista New York Times lehdelle pohtien mitä järkeä kyseistä kilpailua on edes pelata Pariisissa. 

”Ranskassa golf nähdään todella elitistisenä harrastuksena. Sitä pelaa suurimmaksi osaksi vain rikkaat suvut yksityisillä kentillä”, Lorenzo-Vera täräyttää. 

Miten Ryder Cup sitten nähdään ranskalaisten keskuudessa? 

”Ranskalaisia ei kiinnosta kyseinen kilpailu pätkääkään. Ainoastaan golfarit edes tietävät tapahtumasta. Kilpailussa ei tule juuri olemaan ranskalaisia katsojia paikan päällä”, hän jatkaa. 

Hän myös pohtii haastattelussa ranskalaispelaajien heikkoa menestystä golfissa. 

”Meillä on vain yksi todellinen turnauskenttä. Sen lisäksi ranskalainen asenne on yleensä todella perfektionistinen. Suutumme herkästi ja kiroilemme kentällä. Myös puttaaminen on usein ranskalaisten heikko kohta.”

Herää kysymys, miksi Ryder Cup ylipäänsä on viety maahan, jossa valtaosa kansasta pitää golfia lajina paholaisesta seuraavana. 

Koko haastattelu

Etsi luettavaa